Lembaran marmer PVC UV

Lembaran marmer PVC UV

FULIN minangka Lembar Marmer PVC PVC skala gedhe lan kabeh produsen lan pemasok bahan bangunan ing China. Kita wis spesialis ing bahan bangunan kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Lembaran Marmer Uv Pvc

Minangka pabrik profesional, FULIN pengin menehi sampeyan Lembaran Marmer PVC UV. Lan FULIN bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. SHANDONG FULIN iki minangka lembaran marmer PVC skala gedhe lan kabeh bahan bangunan PVC MARBLE SHEET Perlindungan Lingkungan Ijo: Papan marmer tiruan UV minangka panggunaan bahan hiasan tembok sing bisa dianyari, kanthi perlindungan lingkungan sing apik, amarga papan marmer tiruan UV minangka bahan baku utama. iku wêdakakêna watu alam, supaya slab marmer tiruan UV saka pangayoman lingkungan apik banget. 2, cahya, nyandhang-tahan: UV tiron Papan marmer tekstur lumahing lan tektur marmer banget padha, nanging bakal luwih entheng saka marmer, supaya sampeyan bisa nyimpen sawetara papan, mangkono ngurangi beban-prewangan meksa saka tembok. Kajaba iku, marmer tiruan UV uga nduweni kinerja sing unggul, kayata: anti banyu, tahan kelembapan, non-slip, geni, nyerep swara, tahan nganggo lan liya-liyane.


SHANDONG FULIN PVC MARMER SHEET Pambuka

Lembar marmer PVC bobote entheng, saengga transportasi trep banget. Cara instalasi PVC MARMER SHEET uga trep banget, anggere nggunakake mortir semen utawa lem lingkungan bisa ditempelake.PVC MARMER SHEET wektu pangopènan cendhak banget, supaya sampeyan bisa nyimpen siklus construction.PVC MARMER SHEET saka gaya produk lan werna ana akeh, nanging uga bisa kustomisasi pribadi, bisa kanthi nyukupi kabutuhan beda konsumen.


SHANDONG FULIN PVC MARMER SHEETParameter (Spesifikasi)

1220*2440*3mm 1220*2800*3mm 1220*2900*2.8mm 1220 * 2900 * 2,5 mm


SHANDONG FULIN PVC Marmer SHEET Fitur lan Aplikasi


SHANDONG FULIN PVC MARMER SHEET Details


Hot Tags: Lembar Marmer PVC UV, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.