Panel Lembar PVC Marmer Kanggo Desain Interior
  • Panel Lembar PVC Marmer Kanggo Desain Interior - 0 Panel Lembar PVC Marmer Kanggo Desain Interior - 0

Panel Lembar PVC Marmer Kanggo Desain Interior

FULIN minangka Produsèn Panel Lembar Pvc Marmer Kanggo Desain Interior profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Panel Lembar Pvc Marmer Kanggo Desain Interior saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Panel Lembar Pvc Marmer Kanggo Desain Interior

FULIN minangka pabrikan profesional, kita pengin nyedhiyakake Panel Lembar Pvc Marmer sing berkualitas tinggi Kanggo Desain Interior. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.


Nggolek pilihan apik gayane lan awet kanggo kabutuhan desain interior? Ora katon luwih saka panel lembaran PVC Marmer! Sampurna kanggo macem-macem aplikasi, saka tembok nganti furnitur, panel iki mesthi bakal ngematake tampilan marmer sing alami lan nyata.


Digawe saka bahan PVC sing bermutu, panel lembaran PVC Marmer kita tahan gores lan tahan banyu, saengga cocog kanggo area lalu lintas kaya pawon lan jedhing. Daya tahan uga tegese bakal katon apik kanggo taun-taun sing bakal teka, menehi solusi sing elegan lan tahan lama kanggo kabutuhan desain sampeyan.


Panel lembaran PVC Marmer kita teka ing macem-macem warna lan pola, supaya sampeyan bisa nemokake sing cocog kanggo visi desain sampeyan. Apa sampeyan pengin tampilan marmer putih klasik utawa luwih wani kaya ireng utawa abu-abu, kita duwe sing cocog karo saben rasa. Sampeyan bisa malah nyampur lan cocog pola beda kanggo desain unik lan mripat-keno.


Salah sawijining perkara sing apik babagan panel lembaran PVC Marmer yaiku gampang dipasang. Kanthi desain sing entheng lan fleksibel, bisa ditrapake ing meh kabeh permukaan kanthi gaweyan minimal. Iki nggawe pilihan sing apik kanggo proyek DIY, apa sampeyan pengin nggawe omah utawa bisnis sampeyan.


SHANDONG FULIN iki minangka lembaran marmer PVC skala gedhe lan kabeh bahan bangunan PVC MARBLE SHEET Perlindungan Lingkungan Ijo: Papan marmer tiruan UV minangka panggunaan bahan hiasan tembok sing bisa dianyari, kanthi perlindungan lingkungan sing apik, amarga papan marmer tiruan UV minangka bahan baku utama. iku wêdakakêna watu alam, supaya slab marmer tiruan UV saka pangayoman lingkungan apik banget. 2, cahya, nyandhang-tahan: UV tiron Papan marmer tekstur lumahing lan tektur marmer banget padha, nanging bakal luwih entheng saka marmer, supaya sampeyan bisa nyimpen sawetara papan, mangkono ngurangi beban-prewangan meksa saka tembok. Kajaba iku, marmer tiruan UV uga nduweni kinerja sing unggul, kayata: anti banyu, tahan kelembapan, non-slip, geni, nyerep swara, tahan nganggo lan liya-liyane.


SHANDONG Marble Pvc Sheet Panel Kanggo Desain Interior Kanggo Desain Interior Pambuka

Lembar marmer PVC bobote entheng, saengga transportasi trep banget. Cara instalasi PVC MARMER SHEET uga trep banget, anggere nggunakake mortir semen utawa lem lingkungan bisa ditempelake.PVC MARMER SHEET wektu pangopènan cendhak banget, supaya sampeyan bisa nyimpen siklus construction.PVC MARMER SHEET saka gaya produk lan werna ana akeh, nanging uga bisa kustomisasi pribadi, bisa kanthi nyukupi kabutuhan beda konsumen.


SHANDONG FULIN Panel Lembar Pvc Marmer Kanggo Desain Interior Kanggo Parameter Desain Interior (Spesifikasi)

1220*2440*3mm 1220*2800*3mm 1220*2900*2.8mm 1220 * 2900 * 2,5 mm


SHANDONG FULIN Marble Pvc Sheet Panel Kanggo Desain Interior Kanggo Fitur Desain Interior lan Aplikasi


SHANDONG FULIN Marble Pvc Sheet Panel Kanggo Rincian Desain Interior


Hot Tags: Panel lembaran PVC marmer kanggo desain interior, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.