Gampang Instalasi Panel Dinding
  • Gampang Instalasi Panel Dinding - 0 Gampang Instalasi Panel Dinding - 0

Gampang Instalasi Panel Dinding

Panel Tembok Instalasi Gampang kabeh digawe ing China. FULIN minangka salah sawijining produsen lan pemasok Panel Tembok Instalasi Gampang profesional ing China. Sampeyan bisa tuku kanthi rega murah saka pabrik kita. Ing wektu sing padha, kita uga perusahaan grosir profesional sing kondhang. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita saiki.

Model:150*17/160*23mm

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Wall Panels

Sugeng rawuh ing Panel Tembok Instalasi Gampang grosir saka perusahaan kita - FULIN. Pabrik kita minangka salah sawijining Pabrik Panel Tembok Instalasi Gampang lan pemasok ing China. Kita ngarep-arep bisa nggarap sampeyan, lan nyedhiyakake layanan khusus kanggo sampeyan. Salah sawijining fitur paling apik saka panel tembok kita yaiku gampang dipasang. Sanajan sampeyan dudu pakar DIY, sampeyan bakal nemokake proses instalasi kanthi cepet lan gampang. Sampeyan mung kudu ngukur lan ngethok panel supaya pas karo ukuran tembok, banjur gunakake adesif sing disedhiyakake kanggo nempel ing papan kasebut. Iku sing prasaja!


Keuntungan liyane saka panel tembok kita yaiku macem-macem desain lan tekstur sing kasedhiya. Sampeyan mesthi bakal nemokake sing cocog kanggo gaya lan dekorasi sampeyan. Apa sampeyan luwih seneng tampilan klasik utawa sing luwih kandel lan modern, kita duwe kanggo kabeh wong.


Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Panel Tembok Instalasi Gampang, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Panel Tembok Instalasi Gampang. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!


Panel Tembok Instalasi Gampang nuduhake jinis cladding tembok sing digawe saka kombinasi bubuk kayu utawa serat lan plastik. Istilah WPC singkatan saka Wood Plastic Composite. Panel tembok WPC akeh digunakake ing aplikasi interior lan njaba amarga akeh keuntungan.


Kita duwe rong jinis: 150 * 17 lan 160 * 23mm.

Hot Tags: Panel Tembok Instalasi Gampang, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.