Panel Dinding Dekoratif
  • Panel Dinding Dekoratif - 0 Panel Dinding Dekoratif - 0

Panel Dinding Dekoratif

FULIN minangka salah sawijining pemasok lan produsen Panel Tembok Hiasan paling apik ing China. We welcome kanggo Grosir utawa selaras Panel Wall Dekoratif saka pabrik kita. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, hubungi kita cepet!

Model:150*17/160*23mm

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Decorative Wall Panels

Panel Dinding Dekoratif Grosir digawe ing China saka pabrik kita. FULIN minangka salah sawijining produsen lan pemasok Panel Dinding Dekoratif ing China, kita bisa nyedhiyakake produk sing berkualitas tinggi kanggo pelanggan. Sampeyan bisa Grosir produk saka kita, kita pleased kanggo ngawula! Panel Dinding Dekoratif digawe saka bahan sing paling apik kanggo mesthekake yen awet lan tahan lama. Dheweke digawe saka kayu premium lan kasedhiya ing macem-macem finish sing cocog karo gaya dekorasi apa wae.


Panel Dinding Dekoratif kita teka ing macem-macem desain sing nggumunake sing bakal nambah tampilan ruangan ing omah sampeyan. Saka klasik nganti kontemporer, ana desain sing cocog karo saben gaya lan rasa.


Ing ngisor iki minangka introduksi menyang WPC Wall Panel, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti WPC Wall Panel. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!


Panel Dinding Dekoratif nuduhake jinis cladding tembok sing digawe saka kombinasi bubuk kayu utawa serat lan plastik. Istilah WPC singkatan saka Wood Plastic Composite. Panel tembok WPC akeh digunakake ing aplikasi interior lan njaba amarga akeh keuntungan.


Salah sawijining kaluwihan utama Panel Dinding Dekoratif yaiku daya tahan lan tahan kelembapan, rot lan bosok, sing ndadekake pilihan sing apik kanggo wilayah sing kena kelembapan kayata jedhing lan pawon. Dibandhingake karo panel tembok kayu tradisional, Panel Dinding Dekoratif luwih tahan kanggo luntur, retak, lan chipping.


Kita duwe rong jinis: 150 * 17 lan 160 * 23mm.

Hot Tags: Panel Dinding Dekoratif, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.