Babagan awake dhewe

Waca liyane >
Shandong Fulin New Material Co.,ltd.

Shandong Fulin New Material Co.,ltd. iki diadegaké ing 2009.Iku produser profesional sakaPanel Plafon PVC, Panel Pwalllan t bar, saluran baja,Panel Dinding WPC, Papan UV lan liya-liyane.
Panel kita bisa digunakake minangka langit-langit lan panel tembok hiasan. Barang kita nduweni intensitas dhuwur, tahan korosi lan tahan tuwa, sing tahan geni, anti banyu, antibiotik, sehat, lan ramah lingkungan. Kita wis entuk reputasi apik ing China utamane ing wilayah Ornamen Rumah Tangga, Bangunan Komersial, Panggonan Umum lan liya-liyane. Kangge, produk kita uga diekspor menyang Afrika Kidul, Afrika Kulon, Timur Tengah, Rusia, lan Amerika Latin.
Kanthi kualitas dhuwur, rega sing kompetitif, pangiriman kanthi cepet lan layanan sing apik, kita ngarepake kerja sama karo perusahaan lan para panuku ing luar negeri kanggo bisnis jangka panjang. Mangga aran gratis kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane babagan perusahaan lan produk.