Panel PVC kothak
  • Panel PVC kothak - 0 Panel PVC kothak - 0
  • Panel PVC kothak - 1 Panel PVC kothak - 1
  • Panel PVC kothak - 2 Panel PVC kothak - 2
  • Panel PVC kothak - 3 Panel PVC kothak - 3
  • Panel PVC kothak - 4 Panel PVC kothak - 4

Panel PVC kothak

Panel PVC kothak warata, kothak-shaped panel tembok digawe saka resin PVC. Panel iki umume digunakake kanggo loro sistem panutup tembok interior komersial lan omah amarga kekiatan, kurang pangopènan lan kemampuan kanggo pas menyang macem-macem gaya desain. Panel kothak PVC teka ing macem-macem desain, warna lan kekandelan sing cocog karo ruang interior lan estetika desain sing beda. Sawetara kaluwihan nggunakake panel kothak PVC kalebu tahan banyu, geni, lan kelembapan, uga kemampuan kanggo ngisolasi lan nyuda swara ing ruangan. Padha gampang kanggo nginstal, entheng lan biaya-efektif dibandhingake karo tutup tembok tradisional kaya kayu utawa beton. Panel kothak PVC nawakake macem-macem lan asring digunakake ing wilayah kayata pawon, jedhing, garasi, lan area ruang paling ngisor.

Model:595*595*7mm ; 603*603*7mm

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Panel PVC kothak warata, kothak-shaped panel tembok digawe saka resin PVC. Panel iki umume digunakake kanggo loro sistem panutup tembok interior komersial lan omah amarga kekiatan, kurang pangopènan lan kemampuan kanggo pas menyang macem-macem gaya desain. Panel kothak PVC teka ing macem-macem desain, warna lan kekandelan sing cocog karo ruang interior lan estetika desain sing beda.

Sawetara kaluwihan nggunakake panel kothak PVC kalebu tahan banyu, geni, lan kelembapan, uga kemampuan kanggo ngisolasi lan nyuda swara ing ruangan. Padha gampang kanggo nginstal, entheng lan biaya-efektif dibandhingake karo tutup tembok tradisional kaya kayu utawa beton. Panel kothak PVC nawakake macem-macem lan asring digunakake ing wilayah kayata pawon, jedhing, garasi, lan area ruang paling ngisor.

Hot Tags: Panel PVC kothak, China, Produsen, Suppliers, Grosir, Murah, Low Price, Tuku, Pabrik, Price List

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.