Sustainable Wall Paneling
  • Sustainable Wall Paneling - 0 Sustainable Wall Paneling - 0

Sustainable Wall Paneling

Minangka salah sawijining produsen lan pemasok Panel Tembok Sustainable ing China, sampeyan kanthi apik nampani sampeyan grosir lan tuku Panel Tembok Sustainable kanthi sertifikasi CE. Sampeyan bisa ngatur produk kita miturut gagasan sampeyan. Kita dijamin babagan wektu pangiriman, uga duwe tim profesional. Layanan apik lan rega murah kasedhiya.

Model:150*17/160*23mm

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Panel Tembok Sustainable digawe saka serat kayu sing direklamasi, sing dikompres lan diikat kanthi nggunakake adesif alami. Proses iki nggawe materi sing kuwat lan awet sing apik lan fungsional.


Salah sawijining mupangat utama panel tembok kita yaiku fleksibilitas. Solusi kita bisa gampang dipasang ing tembok interior apa wae, nggawe tampilan apik lan modern sing cocog kanggo omah, kantor, lan ruang komersial. Apa sampeyan pengin nggawe tembok fitur utawa aksen area tartamtu, panel tembok kita minangka pilihan sing sampurna.

Sustainable Wall Paneling

Ing ngisor iki minangka introduksi menyang Sustainable Wall Paneling, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Sustainable Wall Paneling. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!


Panel Tembok Sustainable nuduhake jinis cladding tembok sing digawe saka kombinasi bubuk kayu utawa serat lan plastik. Istilah WPC singkatan saka Wood Plastic Composite. Panel Tembok Sustainable digunakake ing aplikasi interior lan njaba amarga akeh keuntungan.


Salah sawijining kaluwihan utama Panel Tembok Sustainable yaiku daya tahan lan tahan kanggo kelembapan, rot lan bosok, sing ndadekake dheweke dadi pilihan sing apik kanggo wilayah sing kena kelembapan kayata jedhing lan pawon. Dibandhingake karo panel tembok kayu tradisional, Panel Tembok Sustainable luwih tahan kanggo luntur, retak, lan chipping.


Kita duwe rong jinis: 150 * 17 lan 160 * 23mm.

Hot Tags: Panel Tembok Sustainable, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.