Ngarep > Produk > Lembaran Marmer UV

Lembaran Marmer UV

Lembaran Marmer UV minangka jinis panel tembok hiasan lan fungsional sing digunakake ing desain interior omah lan komersial. Panel iki digawe saka macem-macem bahan kayata PVC, MDF, lan akrilik, lan dilapisi karo lapisan tahan UV kanggo nglindhungi saka luntur amarga cahya srengenge. Padha kasedhiya ing macem-macem werna, pola, lan finish sing cocog karo gaya desain interior sing beda.


Salah sawijining keuntungan utama Lembaran Marmer UV yaiku daya tahan lan tahan kanggo nyandhang lan luh. Lapisan tahan UV mbantu nglindhungi panel saka karusakan sing disebabake dening cahya srengenge, kelembapan, lan nyandhang biasa. Panel UV gampang kanggo ngresiki lan njaga, dadi pilihan populer kanggo lalu lintas dhuwur utawa wilayah asor dhuwur kayata jedhing lan pawon.


Lembar Marmer UV uga gampang dipasang, lan bisa dipasang nganggo tape adesif, sekrup, utawa kurung. Iki nggawe pilihan sing trep kanggo proyek DIY.


Lembar Marmer UV umume digunakake minangka tutup tembok ing papan omah lan komersial, kalebu nanging ora winates ing ruang tamu, kamar turu, pawon, jedhing, lan kantor. Dheweke nyedhiyakake solusi dekoratif lan fungsional kanggo nambah estetika sakabèhé kamar nalika menehi perlindungan saka srengenge lan unsur liyane.


View as  
 
panel UV

panel UV

Panel UV minangka jinis panel tembok hiasan lan fungsional sing digunakake ing desain interior omah lan komersial. Panel iki digawe saka macem-macem bahan kayata PVC, MDF, lan akrilik, lan dilapisi karo lapisan tahan UV kanggo nglindhungi saka luntur amarga cahya srengenge. Padha kasedhiya ing macem-macem werna, pola, lan finish sing cocog karo gaya desain interior sing beda. Salah sawijining keuntungan utama panel UV yaiku daya tahan lan tahan kanggo nyandhang lan luh. Lapisan tahan UV mbantu nglindhungi panel saka karusakan sing disebabake dening cahya srengenge, kelembapan, lan nyandhang biasa. Panel UV gampang kanggo ngresiki lan njaga, dadi pilihan populer kanggo lalu lintas dhuwur utawa wilayah asor dhuwur kayata jedhing lan pawon. Panel UV uga gampang dipasang, lan bisa dipasang nganggo tape adesif, sekrup, utawa kurung. Iki nggawe pilihan sing trep kanggo proyek DIY. Panel UV umume digunakake minangka tutup tembok ing papan omah lan komersial, kalebu nanging ora winates ing ruang tamu, kamar turu, pawon, jedhing, lan kantor. Dheweke nyedhiyakake solusi dekoratif lan fungsional kanggo nambah estetika sakabèhé kamar nalika menehi perlindungan saka srengenge lan unsur liyane.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
FULIN minangka produsen lan pemasok profesional Lembaran Marmer UV ing China. Kualitas Lembaran Marmer UV kita ora mung digawe ing China lan regane murah lan regane murah. Sugeng rawuh ing pabrik kita kanggo tuku produk dhaptar rega grosir.