Plafon PVC anti banyu

Plafon PVC anti banyu

Pabrik Plafon PVC Waterproof China. FULIN minangka produsen lan pemasok Plafon PVC Waterproof ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

PANEL langit-langit PVC

Grosir kualitas diskon Plafon PVC Waterproof. FULIN minangka produsen lan pemasok Plafon PVC Waterproof ing China. SHANDONG FULIN iki minangka PANEL CEILING PVC skala gedhe lan kabeh bahan bangunan PVC CEILING PANEL minangka bahan hiasan sing populer banget, sing nduweni akeh kaluwihan, kayata: Nduwe kaluwihan bobot entheng, tahan kelembapan, insulasi panas, ora gampang kobong. , bledug-free, gampang kanggo ngresiki, bisa Paint, gampang kanggo nginstal, rega murah. Kaluwihan saka langit-langit PVC 1. bobot entheng, instalasi trep, anti banyu lan Kelembapan-bukti, anti-mite, anti-fouling, kebersihan apik, swara lan kinerja jampel panas, utamané ing proses anyar kanggo nambah bahan retardant semangat, supaya bisa dipisahake saka geni, gunakake luwih aman; 2. Biaya bahan PVC gusset kurang, mula biaya langit-langit PVC gusset kurang banget, instalasi uga prasaja banget


SHANDONG FULIN PVC CEILING PANEL Pambuka

Iki SHANDONG FULIN PVC CEILING PANELIsolasi termal: PVC materi panel langit-langit adhedhasar poliethelin, nambah jumlah tartamtu saka agen anti-tuwa, modifier lan aditif liyane, uga nyawiji lan rolling proses panyerepan vakum. Utamane cocok kanggo dekorasi langit-langit pawon lan jedhing


SHANDONG FULIN PVC CEILING PANEL Parameter (Spesifikasi)

595 * 595 * 7 mm 603 * 603 * 7 mm 595*595*6mm


SHANDONG FULIN PVC CEILING PANEL Fitur lan Aplikasi


SHANDONG FULIN PVC CEILING PANEL Details


Hot Tags: Plafon PVC Waterproof, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.