Ngarep > Babagan awake dhewe>Babagan Perusahaan

Babagan Perusahaan

Sejarah Kita

SHANDONG FULIN Building Material Co., Ltd didegaké ing 2009. Iku produser profesional saka PVC Ceiling Panel, Pwall panel lan t bar, saluran baja, WPC Wall Panel, Papan UV lan ing.

Panel kita bisa digunakake minangka langit-langit lan panel tembok hiasan. Barang kita nduweni intensitas dhuwur, tahan korosi lan tahan tuwa, sing tahan geni, anti banyu, antibiotik, sehat, lan ramah lingkungan. Kita wis entuk reputasi apik ing China utamane ing wilayah Ornamen Rumah Tangga, Bangunan Komersial, Panggonan Umum lan liya-liyane. Kangge, produk kita uga diekspor menyang Afrika Kidul, Afrika Kulon, Timur Tengah, Rusia, lan Amerika Latin.

Kanthi kualitas dhuwur, rega sing kompetitif, pangiriman kanthi cepet lan layanan sing apik, kita ngarepake kerja sama karo perusahaan lan para panuku ing luar negeri kanggo bisnis jangka panjang. Mangga aran gratis kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane babagan perusahaan lan produk.

Pabrik Kita

Shandong Fulin New Materials Co., Ltd. minangka produksi, dodolan minangka salah sawijining pabrik, utamane setya kanggo inovasi lan pangembangan bahan dekoratif bangunan kayu lan plastik. Produksi utama lan penjualan veneer kayu serat pring, papan dinding terintegrasi serat pring, papan kothak kayu solid murni, papan kothak serat pring, papan tembok terintegrasi plastik watu, langit-langit kayu ekologis, papan tembok kayu ekologis, Papan tembok lan produk liyane. Pabrik kasebut dumunung ing Linyi, ibukutha logistik China, ing jejere Lebuhraya Beijing-Shanghai lan Lebuhraya Ridong. Iki minangka salah sawijining kompleks produksi produk bahan anyar skala gedhe ing China. Produk adol kanthi apik ing pasar domestik, adol kanthi apik ing saindenging jagad, entuk pujian para pelanggan, volume ekspor mundhak saben taun, perusahaan berkembang kanthi cepet. Beschka netepi filosofi bisnis "Nguber kaunggulan lan nggawe kasampurnan", gumantung ing tim karya enterprising, teknologi produksi majeng, jaringan marketing efisien lan layanan customer kualitas dhuwur, ing masyarakat kanggo netepake gambar account apik, mesthi liyane. saka 10 taun pengalaman ing prabot omah lan support engineering, kanggo nggawe proyek misuwur, kualitas kanggo menang, kanggo nyukupi kabutuhan nyata desain lan arah engineering, terus berkembang teknologi anyar, teknologi anyar, produk anyar kanggo nyukupi kabutuhan proyèk beda. ! Ing gelombang globalisasi ekonomi, Beschka bakal terus-terusan adaptasi karo tren donya, inovasi sing terus-terusan, lan ngupayakake ningkatake kualitas urip manungsa ing ngarep!

Aplikasi Produk

Panel kita bisa digunakake minangka langit-langit lan panel tembok hiasan. Barang kita nduweni intensitas dhuwur, tahan korosi lan tahan tuwa, sing tahan geni, anti banyu, antibiotik, sehat, lan ramah lingkungan.

Produk kami follow:
Panel Langit-langit PVC, Panel dinding WPC
Panel tembok. T GRID,
saluran baja Papan UV

Sertifikat kita

Peralatan Produksi

Kanthi kualitas dhuwur, rega sing kompetitif, pangiriman kanthi cepet lan layanan sing apik, kita ngarepake kerja sama karo perusahaan lan para panuku ing luar negeri kanggo bisnis jangka panjang. Mangga aran gratis kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane babagan perusahaan lan produk.

Pasar Produksi

produk kita uga diekspor menyang Afrika Kidul, Afrika Kulon, Timur Tengah, Rusia, lan Amerika Latin.

Kasus Koperasi

Kita wis entuk reputasi apik ing China utamane ing wilayah Ornamen Rumah Tangga, Bangunan Komersial, Panggonan Umum lan liya-liyane. Sauntara kuwi

Pameran Kita