Golden Flat Ceiling T Grid

Golden Flat Ceiling T Grid

FULIN minangka pabrikan & pemasok China sing utamane ngasilake Golden Flat Ceiling T Grid kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

SALURAN BAJA

FULIN minangka pabrikan lan pemasok Grid Golden Flat Ceiling T Grid profesional China, yen sampeyan nggoleki Grid Plafon Plafon Emas sing paling apik kanthi rega murah, hubungi kita saiki! SHANDONG FULIN iki minangka saluran baja langit-langit skala gedhe lan kabeh saluran baja langit-langit bahan bangunan minangka jinis bahan bangunan anyar, kanthi pangembangan konstruksi modern kita, keel baja ringan digunakake akeh ing hotel, terminal, stasiun transportasi, stasiun, papan dolanan, mall, pabrik, gedung perkantoran, bangunan lawas, dekorasi njero ruangan, langit-langit lan papan liyane. saluran baja langit-langit nduweni kaluwihan bobot entheng, kekuatan dhuwur, anti banyu, shockproof, dustproof, jampel swara, panyerepan swara, suhu pancet lan ing.


SHANDONG FULIN saluran baja langit-langit Pengenalan

SHANDONG FULIN saluran baja langit-langit Isolasi termal:

saluran baja langit-langit jenis pigura logam kanggo bangunan, kang digawe saka kualitas dhuwur hot-dip galvanis Strip lan mbalek dening proses mlengkung kadhemen. Model sarana digunakake kanggo modeling lan dekorasi tembok non-beban-bearing lan atap bangunan karo bahan papan cahya kayata plasterboard kertas, plasterboard hiasan lan liya-liyane. Model sarana cocok kanggo dekorasi wangun atap saka macem-macem bangunan, tembok internal lan njaba bangunan lan bahan dhasar saka langit-langit gantung jinis rak.


SHANDONG FULIN STEELCHANNEL Parameter (Spesifikasi)

C38*12*3000 Furring50*19*3000 Ogmar35*22*3000


Fitur lan Aplikasi SHANDONG FULIN STEELCHANNEL


SHANDONG FULIN STEELCHANNELDetails


Hot Tags: Golden Flat Ceiling T Grid, China, Produsen, Supplier, Grosir, Murah, Low Price, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.