Veneer Arang Bambu

Veneer Arang Bambu

Veneer Arang Bambu kualitas dhuwur ditawakake pabrikan China FULIN. Tuku Veneer Arang Bambu sing berkualitas langsung kanthi rega murah.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Panel dinding serat kayu bambu

FULIN minangka produsen, pemasok lan eksportir Arang Bambu China sing misuwur. Adhering kanggo nguber kualitas sampurna produk, supaya kita Bamboo Arang Veneer wis wareg dening akeh pelanggan. Desain ekstrem, bahan mentah sing berkualitas, kinerja dhuwur lan rega sing kompetitif yaiku sing dikarepake saben pelanggan, lan iki uga sing bisa ditawakake. Mesthine, uga penting yaiku layanan purna jual sing sampurna. Yen sampeyan kasengsem ing layanan Veneer Arang Bambu, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal mbales sampeyan ing wektu! SHANDONG FULIN iki minangka veneer panel tembok venner pring skala gedhe saliyane katon dhuwur, nanging uga akeh kaluwihan, ing ngisor iki kita deleng! Proses iki prasaja. Dibandhingake karo bahan liyane kayata cat lan cat, instalasi veneer kayu luwih gampang. Iku mung perlu kanggo nempel lan digunakake. Periode pambangunan mung cendhak, lan veneer kayu ora perlu ngenteni lem utawa cat garing kaya bahan liyane, yen wis dipasang, wis rampung. Bisa diganti, yen werna lan pola Furnitur ora kaya, nanging uga ndeleng karo luh maneh ditempelake veneer kayu favorit.


SHANDONG FULIN panel dinding venner bambu Pambuka

Panel dinding venner bambu SHANDONG FULIN Isolasi termal:

Efek hiasan panel iki apik banget, amarga iku veneer kayu, kanggo entuk fungsi dekoratif sing luwih apik, nanging uga kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan, kanthi konsumsi akeh ... 2, pilihan kayu iku kayu murni, supaya bisa ayo padha ndeleng gandum sing paling asli, ana rasa cedhak karo alam, luwih nyata. Yen sampeyan lagi looking for a bespoke ngarep, panel iki sethitik liyane ... 3. Yen werna ora utamané kaya, tukang bisa diowahi, liyane wangun, apa sampeyan pengin bisa ngowahi dadi apa.


SHANDONG FULIN bambu venner panel dinding Parameter (Spesifikasi)

1220*2440*5mm 1220*2440*8mm 1220*2600*5mm 1220*2600*8mm
1220*2800*5mm 1220*2800*8mm


SHANDONG FULIN bambu venner wall panel Fitur lan Aplikasi


SHANDONG FULIN bambu venner panel dinding Rincian


Hot Tags: Veneer Arang Bambu, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Daftar Harga

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan