FAQ

Pira dina sampeyan kudu ngasilake barang kasebut?

kita asring gawé 20 dina sawise njaluk depoist.

Apa aku bisa nransfer dhuwit menyang sampeyan banjur sampeyan mbayar menyang supplier liyane?

ora masalah, yen sampeyan perlu.

Apa aku bisa ngirim barang saka supplier liyane menyang pabrik sampeyan? Banjur mbukak bebarengan?

ora masalah, sampeyan bisa ngirim kabeh barang liyane kanggo faoctry sandi, kita bantuan kanggo mbukak.

Nalika sampeyan bakal ninggalake pabrik lan preian festival musim semi?

kita duwe preian 7 dina, nanging aku tansah on line.

Apa produk sampeyan bisa dipasang ing cuaca sing adhem?

produk kita bisa mbukak ing sembarang cuaca, kaya panas utawa kadhemen.

Apa sampeyan duwe kantor ing shanghai utawa Guangzhou sing bisa dak kunjungi?

kita duwe kantor ing linyi.

Aku mung bisa tuku sawetara spare parts saka sampeyan?

ok, ora masalah, sampeyan bisa tuku apa wae sing perlu.

Apa sampeyan bakal melu pameran kanggo nuduhake produk sampeyan?

kita bakal melu pameran.

Apa sampeyan bisa ngirim peralatan menyang gudangku ing Guangzhou?

kita bisa ngirim barang kita menyang Guangzhou

Apa standarisasi produk sampeyan?

kita ngasilake barang miturut standar.

Kepiye cara ngemas produk?

kita nggunakake kothak utawa kothak PE, kabeh nggunakake rong cara iki.

Apa sampeyan bisa ngrancang warna miturut ukuran kita?

kita bisa gawé luwih saka ewu werna, kita uga bisa mbukak jamur kanggo sampeyan perlu desain.

Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

kita duwe 50 wong ing facotry.

Sepira adohe pabrik sampeyan saka hotel kutha?

akeh hotel ing facoty, setengah jam bisa teka.

Carane adoh pabrik sampeyan saka bandara?

setengah jam tekan bandara

Suwene iku bakal njupuk saka Guangzhou kanggo pabrik?

dening kosong perlu telung jam.

Ing endi pabrik sampeyan?

facotry kita ing shandong linyi.

Apa sampeyan duwe manual instalasi sing rinci lan profesional?

ya, kita duwe, nalika sampeyan tuku barang, kita bisa menehi manual instalasi.

Yen OEM ditrima?

ora masalah.

Apa sampeyan nyedhiyani sampel? Gratis utawa biaya?

kita bisa menehi sampel free yen perlu.

Apa istilah pembayaran sampeyan?

depoist kita 30%, imbangan nalika

Apa MOQ sampeyan?

MOQ kita siji wadhah 20gp.

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

kita pabrik

Suwene wektu pangiriman sampeyan?

wektu pangiriman kita 20 dina

Carane akeh jalur produksi ing pabrik sampeyan?

kita duwe 20 baris ing facotry.