Ngarep > Produk > Panel dinding plastik batu

Panel dinding plastik batu

Panel tembok plastik watu minangka jinis bahan panutup tembok interior sing digawe saka campuran bubuk watu alam lan resin PVC. Padha dirancang kanggo niru tampilan watu alam tanpa biaya dhuwur lan bobot abot sing digandhengake karo watu asli. Panel tembok plastik watu teka ing macem-macem gaya lan werna, lan bisa digunakake kanggo nggawe atmosfer canggih nanging anget lan mulyo ing macem-macem spasi interior.

Keuntungan saka panel tembok plastik watu kalebu daya tahan, tahan kanggo nyandhang lan luh, tahan banyu lan kelembapan, lan gampang dipasang. Padha entheng, gampang ditangani lan dipasang, lan mbutuhake pangopènan sing sithik.

Salah sawijining kaluwihan paling gedhe saka panel tembok plastik watu yaiku sifat insulasi. Wêdakakêna watu alam sing digunakake ing proses manufaktur mbantu nggawe alangan ing antarane ruang interior lan lingkungan njaba, sing mbantu ngatur suhu lan nyuda polusi swara.

Panel tembok plastik watu umume digunakake ing ruang komersial lan omah kayata kamar turu, ruang tamu, pawon, lan jedhing. Iku pilihan sing apik kanggo wong-wong sing nggoleki penampilan sing unik lan mewah, tanpa biaya dhuwur lan bobot abot saka watu alam.

View as  
 
Panel Tembok sing ramah lingkungan

Panel Tembok sing ramah lingkungan

Minangka salah sawijining pabrikan profesional ing China, FULIN pengin menehi Panel Tembok sing ramah lingkungan. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Panel Dinding Modern

Panel Dinding Modern

Sampeyan disambut teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar, rega murah, lan Panel Tembok Modern sing berkualitas tinggi, FULIN ngarepake kerja sama karo sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Dekorasi Interior Omah

Dekorasi Interior Omah

FULIN minangka salah sawijining pimpinan profesional produsen Dekorasi Interior Ngarep China kanthi kualitas lan rega sing cukup. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Panel Dinding Waterproof

Panel Dinding Waterproof

Minangka salah sawijining produsen Panel Tembok Waterproof profesional, sampeyan bisa yakin tuku Panel Tembok Waterproof saka FULIN lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Panel Dinding Embossed

Panel Dinding Embossed

Panel Tembok Embossed kualitas dhuwur ditawakake pabrikan China FULIN. Tuku Panel Tembok Embossed sing kualitase langsung kanthi rega murah.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Panel Dinding 3d

Panel Dinding 3d

Panel Tembok 3d kita kabeh digawe ing China. FULIN minangka salah sawijining produsen lan pemasok Panel Dinding 3d profesional ing China. Sampeyan bisa tuku kanthi rega murah saka pabrik kita. Ing wektu sing padha, kita uga perusahaan grosir profesional sing kondhang. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita saiki.

Waca liyaneKirim Pitakonan
FULIN minangka produsen lan pemasok profesional Panel dinding plastik batu ing China. Kualitas Panel dinding plastik batu kita ora mung digawe ing China lan regane murah lan regane murah. Sugeng rawuh ing pabrik kita kanggo tuku produk dhaptar rega grosir.