Panel Plafon PVC Kab

Panel Plafon PVC Kab

SHANDONG FULIN minangka PANEL CEILING PVC skala gedhe lan kabeh produsen lan pemasok bahan bangunan ing China. Kita wis spesialis ing bahan bangunan kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

PANEL langit-langit PVC

SHANDONG FULIN iki minangka PANEL CEILING PVC skala gedhe lan kabeh bahan bangunan PVC CEILING PANEL minangka bahan hiasan sing populer banget, sing nduweni akeh kaluwihan, kayata: Nduwe kaluwihan bobot entheng, tahan kelembapan, insulasi panas, ora gampang kobong. , bledug-free, gampang kanggo ngresiki, bisa Paint, gampang kanggo nginstal, rega murah. Kaluwihan saka langit-langit PVC 1. bobot entheng, instalasi trep, anti banyu lan Kelembapan-bukti, anti-mite, anti-fouling, kebersihan apik, swara lan kinerja jampel panas, utamané ing proses anyar kanggo nambah bahan retardant semangat, supaya bisa dipisahake saka geni, gunakake luwih aman; 2. Biaya bahan PVC gusset kurang, mula biaya langit-langit PVC gusset kurang banget, instalasi uga prasaja banget


SHANDONG FULIN PVC CEILING PANEL Pambuka

SHANDONG FULIN PVC CEILING PANEL isolasi termal:

Material panel langit-langit PVC adhedhasar poliethelin, nambah jumlah tartamtu saka agen anti-tuwa, modifier lan aditif liyane, uga nyawiji lan Rolling proses panyerepan vakum. Utamane cocok kanggo dekorasi langit-langit pawon lan jedhing


SHANDONG FULIN PVC CEILING PANEL Parameter (Spesifikasi)

595 * 595 * 7 mm 603 * 603 * 7 mm 595*595*6mm 20*5
20*6 20*7 30*9 30*7
30*9


SHANDONG FULIN PVC CEILING PANEL Fitur lan Aplikasi


SHANDONG FULIN PVC CEILING PANEL Details


Hot Tags: Panel Plafon PVC, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.