Panel Dinding PVC Plafon PVC

Panel Dinding PVC Plafon PVC

FULIN minangka salah sawijining produsen Plafon PVC Panel Dinding PVC China sing misuwur lan pemasok Plafon PVC Panel Dinding PVC. Pabrik kita spesialisasi ing manufaktur Plafon PVC Panel Dinding PVC.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

PANEL DINDING PVC PANEL PVC

FULIN minangka salah sawijining produsen Plafon PVC Panel Dinding PVC China profesional lan pabrik Plafon PVC Panel Dinding PVC China, kita minangka kekuatan sing kuat lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. We utamané menehi hasil ing nggawe seri PVC Wall Panel PVC Ceilings lan ing. Kita tetep ing prinsip orientasi kualitas lan prioritas pelanggan, kanthi tulus nampani surat, telpon lan investigasi kanggo kerjasama bisnis. We njamin sampeyan layanan kualitas dhuwur ing kabeh wektu. SHANDONG FULIN iki minangka PANEL WALL PVC skala gedhe lan kabeh bahan bangunan PVC WALL PANEL minangka bahan hiasan tembok sing populer banget, sing nduweni akeh kaluwihan, kayata: Nduwe kaluwihan bobot entheng, tahan kelembapan, insulasi panas, non- kobong, bledug-free, gampang kanggo ngresiki, bisa Paint, gampang kanggo nginstal, rega murah. Kaluwihan saka PVC WALL PANEL 1. bobot entheng, instalasi trep, anti banyu lan Kelembapan-bukti, anti-mite, anti-fouling, kebersihan apik, swara lan kinerja jampel panas, utamané ing proses anyar kanggo nambah bahan retardant semangat, supaya iku bisa dipisahake saka geni, nggunakake luwih aman; 2. Biaya bahan PVC gusset murah, mula biaya plafon PVC WALL murah banget, instalasi uga gampang banget


SHANDONG FULIN PVC WALL PANEL Pambuka

SHANDONG FULIN PVC WALL PANEL isolasi termal:

PVC WALL PANEL materi adhedhasar poliethelin, nambah jumlah tartamtu saka agen anti-tuwa, modifier lan aditif liyane, uga nyawiji lan Rolling proses panyerepan vakum. Utamane cocok kanggo dekorasi langit-langit pawon lan jedhing


SHANDONG FULIN PVC WALL PANEL Parameter (Spesifikasi)

25*7 25*8 30*7 30*9


SHANDONG FULINPVC WALL PANEL Fitur lan Aplikasi


SHANDONG FULIN PVC WALL PANEL Details


Hot Tags: Panel Dinding PVC Plafon PVC, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.