Veneer Kayu Arang Bambu

Veneer Kayu Arang Bambu

Temokake pilihan Veneer Kayu Arang Bambu saka China ing FULIN. Nyedhiyani layanan sawise-sales profesional lan rega tengen, looking nerusake kanggo kerjasama.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Panel dinding serat kayu bambu

FULIN minangka produsen lan pemasok Veneer Kayu Arang Bambu ing China sing bisa borong Veneer Kayu Arang Bambu. Kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan. Yen sampeyan tertarik karo produk Veneer Kayu Arang Bambu, hubungi kami. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti layanan. SHANDONG FULIN iki minangka veneer kayu Bambu ukuran gedhe saliyane katon dhuwur, nanging uga akeh kaluwihan, ing ngisor iki kita deleng! Proses iki prasaja. Dibandhingake karo bahan liyane kayata cat lan cat, instalasi veneer kayu luwih gampang. Iku mung perlu kanggo nempel lan digunakake. Periode pambangunan mung cendhak, lan veneer kayu ora perlu ngenteni lem utawa cat garing kaya bahan liyane, yen wis dipasang, wis rampung. Bisa diganti, yen werna lan pola Furnitur ora kaya, nanging uga ndeleng karo luh maneh ditempelake veneer kayu favorit.


SHANDONG FULIN Bambu venner Pambuka

Iki SHANDONG FULIN Bambu venner Thermal isolasi:

Efek hiasan panel iki apik banget, amarga iku veneer kayu, kanggo entuk fungsi dekoratif sing luwih apik, nanging uga kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan, kanthi konsumsi akeh ... 2, pilihan kayu iku kayu murni, supaya bisa ayo padha ndeleng gandum sing paling asli, ana rasa cedhak karo alam, luwih nyata. Yen sampeyan lagi looking for a bespoke ngarep, panel iki sethitik liyane ... 3. Yen werna ora utamané kaya, tukang bisa diowahi, liyane wangun, apa sampeyan pengin bisa kanggo ngowahi dadi apa.


SHANDONG FULIN Bamboo venner Parameter (Spesifikasi)

1220*2440*5mm 1220*2440*8mm 1220*2600*5mm 1220*2600*8mm
1220*2800*5mm 1220*2800*8mm


SHANDONG FULIN Bambu venner Fitur lan Aplikasi


SHANDONG FULIN Kanca Bambu Detail


Hot Tags: Veneer Kayu Arang Bambu, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Daftar Harga

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan