Maintenance Panel PVC Square
  • Maintenance Panel PVC Square - 0 Maintenance Panel PVC Square - 0

Maintenance Panel PVC Square

FULIN minangka salah sawijining produsen & pemasok China sing utamane mrodhuksi Maintenance Panel PVC Square kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan.

Model:595*595*7mm ; 603*603*7mm

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


FULIN minangka salah sawijining pabrikan, produser, lan eksportir PVC Square Panel Maintenance sing misuwur ing China. Panel kothak kita dirancang kanthi gampang pangopènan. Ora kaya tutup tembok tradisional, panel kita gampang diresiki lan dijaga, amarga permukaan sing lancar lan ora keropos. Kanggo ngresiki, mung ngilangke nganggo kain lembab. Kajaba iku, padha tahan kanggo jamur lan mildew, nggawe padha becik kanggo nggunakake ing lingkungan lembab kayata jedhing lan pawon.


Panel PVC kita minangka pilihan sing larang regane kanggo wong-wong sing pengin entuk tampilan dhuwur tanpa ngrusak bank. Panel kita awet lan awet, tegese padha ora perlu kerep diganti, ngirit wektu lan dhuwit ing jangka panjang.


Panel PVC kothak warata, kothak-shaped panel tembok digawe saka resin PVC. Panel iki umume digunakake kanggo loro sistem panutup tembok interior komersial lan omah amarga kekiatan, kurang pangopènan lan kemampuan kanggo pas menyang macem-macem gaya desain. Panel kothak PVC teka ing macem-macem desain, warna lan kekandelan sing cocog karo ruang interior lan estetika desain sing beda.



Sawetara kaluwihan nggunakake panel kothak PVC kalebu tahan banyu, geni, lan kelembapan, uga kemampuan kanggo ngisolasi lan nyuda swara ing ruangan. Padha gampang kanggo nginstal, entheng lan biaya-efektif dibandhingake karo tutup tembok tradisional kaya kayu utawa beton. Panel kothak PVC nawakake macem-macem lan asring digunakake ing wilayah kayata pawon, jedhing, garasi, lan area ruang paling ngisor.

Hot Tags: Maintenance Panel PVC Square, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.