Pemasangan Panel PVC Square
  • Pemasangan Panel PVC Square - 0 Pemasangan Panel PVC Square - 0

Pemasangan Panel PVC Square

Salah sawijining perusahaan China sing nawakake Instalasi Panel PVC Square kanggo grosir yaiku FULIN. Kanggo sampeyan, kita bisa menehi rega sing luwih apik lan layanan sing kompeten. Yen sampeyan kepengin weruh Instalasi Panel PVC Square, hubungi kita. Kita netepi standar layanan sing didhukung kalbu, kanthi komitmen kanthi biaya jaminan kualitas.OneWe netepi standar layanan pengabdian sing ditawakake kalbu, supaya sampeyan bisa rumangsa aman.

Model:595*595*7mm ; 603*603*7mm

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Instalasi Panel PVC Square kita minangka alternatif serbaguna lan biaya-efektif kanggo tutup tembok tradisional. Saben panel digawe saka bahan PVC sing entheng lan awet, saengga gampang dipasang lan dijaga. Kajaba iku, padha teka ing macem-macem warna lan pola, ngidini sampeyan milih gaya sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan.


Ana akeh mupangat kanggo nggunakake Instalasi Panel PVC Square kanggo tembok sampeyan. Kaping pisanan, padha gampang banget kanggo nginstal. Ora perlu lukisan sing rame lan akeh wektu utawa instalasi wallpaper sing rumit. Mung masang menyang tembok karo ngawut-awut utawa adhesive, lan sampeyan wis rampung!


Panel PVC kothak warata, kothak-shaped panel tembok digawe saka resin PVC. Panel iki umume digunakake kanggo loro sistem panutup tembok interior komersial lan omah amarga kekiatan, kurang pangopènan lan kemampuan kanggo pas menyang macem-macem gaya desain. Panel kothak PVC teka ing macem-macem desain, warna lan kekandelan sing cocog karo ruang interior lan estetika desain sing beda.



Sawetara kaluwihan nggunakake panel kothak PVC kalebu tahan banyu, geni, lan kelembapan, uga kemampuan kanggo ngisolasi lan nyuda swara ing ruangan. Padha gampang kanggo nginstal, entheng lan biaya-efektif dibandhingake karo tutup tembok tradisional kaya kayu utawa beton. Panel kothak PVC nawakake macem-macem lan asring digunakake ing wilayah kayata pawon, jedhing, garasi, lan area ruang paling ngisor.

Hot Tags: Pemasangan Panel PVC Square, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.