PVC Square Panel Efesus
  • PVC Square Panel Efesus - 0 PVC Square Panel Efesus - 0

PVC Square Panel Efesus

Salah sawijining manufaktur Cina saka PVC Square Panel Uses, nawakake kualitas apik banget kanthi rega sing kompetitif, yaiku FULIN. Bebas bae kanggo njaluk sesambungan.

Model:595*595*7mm ; 603*603*7mm

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Minangka salah siji saka profesional kualitas dhuwur PVC Square Panel Uses manufaktur, sampeyan bisa yakin kanggo tuku PVC Square Panel Uses saka FULIN lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Salah sawijining kaluwihan paling penting saka Panel PVC Square yaiku instalasi sing gampang. Panel kasebut bisa dipasang kanthi cepet lan gampang nggunakake alat lan teknik konstruksi standar, sanajan wong sing ora duwe pengalaman ing bangunan utawa konstruksi. Iki ndadekake dheweke dadi pilihan populer kanggo digunakake ing proyek DIY lan proyek renovasi omah sing penting kanggo ngirit wektu lan biaya.


Keuntungan liyane saka Panel PVC Square yaiku tahan kanggo banyu, kelembapan, jamur, lan jamur. Panel iki ora keropos, saengga bisa digunakake ing wilayah sing asor kaya jedhing lan pawon. Kajaba iku, resistensi kanggo kelembapan tegese minangka pilihan sing cocog kanggo digunakake ing aplikasi ruangan kayata tutup teras lan kandang kolam.


Panel PVC kothak warata, kothak-shaped panel tembok digawe saka resin PVC. Panel iki umume digunakake kanggo loro sistem panutup tembok interior komersial lan omah amarga kekiatan, kurang pangopènan lan kemampuan kanggo pas menyang macem-macem gaya desain. Panel kothak PVC teka ing macem-macem desain, warna lan kekandelan sing cocog karo ruang interior lan estetika desain sing beda.



Sawetara kaluwihan nggunakake panel kothak PVC kalebu tahan banyu, geni, lan kelembapan, uga kemampuan kanggo ngisolasi lan nyuda swara ing ruangan. Padha gampang kanggo nginstal, entheng lan biaya-efektif dibandhingake karo tutup tembok tradisional kaya kayu utawa beton. Panel kothak PVC nawakake macem-macem lan asring digunakake ing wilayah kayata pawon, jedhing, garasi, lan area ruang paling ngisor.

Hot Tags: Panel PVC Square Migunakake, China, Produsen, Supplier, Grosir, Murah, Low Price, Tuku, Pabrik, Price List

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.