Panel PVC Square
  • Panel PVC Square - 0 Panel PVC Square - 0

Panel PVC Square

FULIN minangka produsen lan pemasok panel PVC Square ing China. Yen sampeyan nggoleki Panel PVC Square paling apik kanthi rega terjangkau, hubungi kita langsung!

Model:595*595*7mm ; 603*603*7mm

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Digawe saka bahan PVC kualitas unggul, panel iki entheng nanging luar biasa awet. Padha dirancang kanggo nyedhiyani Rampung rapi lan apik gayane kanggo lumahing sembarang lan bisa diinstal ing menit karo gaweyan minimal. Kanthi profil persegi, dheweke sampurna kanggo nggawe tampilan sing resik lan modern, nambah sentuhan keanggunan ing ruangan apa wae.


Ora mung PVC Square Panels gampang kanggo nginstal, padha uga luar biasa gampang kanggo njaga. Thanks kanggo lumahing tahan banyu lan ngilangke-resik, padha becik kanggo nggunakake ing wilayah kayata pawon utawa jedhing. Lan kanthi macem-macem warna sing bisa dipilih, sampeyan bisa ngatur ruang kanggo nggambarake gaya pribadi kanthi sampurna.


Panel PVC Square uga pilihan biaya-efektif, nggawe alternatif becik kanggo jubin tradisional utawa cladding. Dheweke ora mbutuhake alat utawa katrampilan khusus kanggo nginstal, supaya sampeyan bisa ngirit dhuwit kanggo kontraktor larang utawa kacilakan DIY.


Panel PVC kothak warata, kothak-shaped panel tembok digawe saka resin PVC. Panel iki umume digunakake kanggo loro sistem panutup tembok interior komersial lan omah amarga kekiatan, kurang pangopènan lan kemampuan kanggo pas menyang macem-macem gaya desain. Panel kothak PVC teka ing macem-macem desain, warna lan kekandelan sing cocog karo ruang interior lan estetika desain sing beda.



Sawetara kaluwihan nggunakake panel kothak PVC kalebu tahan banyu, geni, lan kelembapan, uga kemampuan kanggo ngisolasi lan nyuda swara ing ruangan. Padha gampang kanggo nginstal, entheng lan biaya-efektif dibandhingake karo tutup tembok tradisional kaya kayu utawa beton. Panel kothak PVC nawakake macem-macem lan asring digunakake ing wilayah kayata pawon, jedhing, garasi, lan area ruang paling ngisor.

Hot Tags: Panel PVC Square, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.