Biaya-efektif PVC Panel Square
  • Biaya-efektif PVC Panel Square - 0 Biaya-efektif PVC Panel Square - 0

Biaya-efektif PVC Panel Square

FULIN ngajak sampeyan ngunjungi pabrik kita kanggo tuku Panel PVC Square sing paling anyar, paling laris, terjangkau, lan bermutu tinggi. We are looking nerusake kanggo bisa karo sampeyan.

Model:595*595*7mm ; 603*603*7mm

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


FULIN minangka salah sawijining pimpinan profesional China Panel PVC Square Hemat biaya kanthi kualitas lan rega sing cukup. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita. Salah sawijining mupangat utama panel PVC persegi iki yaiku kemampuane. Ora kaya opsi panel tembok liyane, panel kasebut ramah anggaran lan bisa dituku kanthi jumlah akeh tanpa ngrusak bank. Iki ndadekake dheweke dadi pilihan sing cocog kanggo wong-wong sing pengin menehi omah kanthi cepet lan terjangkau tanpa ngorbanake kualitas.


Saliyane keterjangkauan, panel persegi PVC iki uga awet banget. Digawe saka bahan PVC berkualitas tinggi, tahan kanggo kelembapan, luntur, lan luntur. Iki ndadekake dheweke dadi pilihan sing cocog kanggo sing duwe omah sing manggon ing wilayah kanthi kelembapan utawa kelembapan sing dhuwur, amarga panel kasebut bisa tahan nyandhang lan rusak sing ana gandhengane karo kahanan kasebut.


Panel PVC kothak warata, kothak-shaped panel tembok digawe saka resin PVC. Panel iki umume digunakake kanggo loro sistem panutup tembok interior komersial lan omah amarga kekiatan, kurang pangopènan lan kemampuan kanggo pas menyang macem-macem gaya desain. Panel kothak PVC teka ing macem-macem desain, warna lan kekandelan sing cocog karo ruang interior lan estetika desain sing beda.



Sawetara kaluwihan nggunakake panel kothak PVC kalebu tahan banyu, geni, lan kelembapan, uga kemampuan kanggo ngisolasi lan nyuda swara ing ruangan. Padha gampang kanggo nginstal, entheng lan biaya-efektif dibandhingake karo tutup tembok tradisional kaya kayu utawa beton. Panel kothak PVC nawakake macem-macem lan asring digunakake ing wilayah kayata pawon, jedhing, garasi, lan area ruang paling ngisor.

Hot Tags: Panel PVC Square Hemat biaya, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.