Panel PVC Square tahan geni
  • Panel PVC Square tahan geni - 0 Panel PVC Square tahan geni - 0

Panel PVC Square tahan geni

FULIN minangka pabrikan lan pemasok Cina sing duwe pengalaman pirang-pirang taun khusus ing produksi Panel PVC Square tahan geni. Muga-muga bisa nggawe hubungan komersial karo sampeyan.

Model:595*595*7mm ; 603*603*7mm

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


FULIN minangka salah sawijining produsen lan pemasok Panel PVC Square tahan geni profesional China, yen sampeyan nggoleki Panel PVC Square tahan geni sing paling apik kanthi rega murah, hubungi kita saiki! Kanthi wangun persegi, panel kasebut menehi sentuhan modern lan ramping kanggo ruangan apa wae. Bahan PVC ora mung awet nanging uga gampang diresiki, njamin langit-langit lan tembok tetep resik. Gampang pangopènan lan rega sing kompetitif ndadekake produk iki dadi pilihan sing terjangkau kanggo sapa waé sing pengin solusi sing apik lan praktis kanggo kabutuhan tembok lan langit-langit.


Apa sing mbedakake Panel PVC Square sing tahan geni iki yaiku kemampuan kanggo nolak geni lan kumelun, nyedhiyakake keamanan lan katentreman atine. Properti tahan geni panel iki nggawe pilihan sing cocog kanggo wilayah sing berisiko tinggi kaya pawon, garasi, kamar server, lan wilayah liyane sing rentan kanggo karusakan geni.


Panel PVC kothak warata, kothak-shaped panel tembok digawe saka resin PVC. Panel iki umume digunakake kanggo loro sistem panutup tembok interior komersial lan omah amarga kekiatan, kurang pangopènan lan kemampuan kanggo pas menyang macem-macem gaya desain. Panel kothak PVC teka ing macem-macem desain, warna lan kekandelan sing cocog karo ruang interior lan estetika desain sing beda.



Sawetara kaluwihan nggunakake panel kothak PVC kalebu tahan banyu, geni, lan kelembapan, uga kemampuan kanggo ngisolasi lan nyuda swara ing ruangan. Padha gampang kanggo nginstal, entheng lan biaya-efektif dibandhingake karo tutup tembok tradisional kaya kayu utawa beton. Panel kothak PVC nawakake macem-macem lan asring digunakake ing wilayah kayata pawon, jedhing, garasi, lan area ruang paling ngisor.

Hot Tags: Panel PVC Square tahan geni, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.