PVC Square Panel Design Ideas
  • PVC Square Panel Design Ideas - 0 PVC Square Panel Design Ideas - 0

PVC Square Panel Design Ideas

FULIN minangka salah sawijining produsen lan pemasok Ide Desain Panel PVC Square ing China sing bisa borong Ide Desain Panel PVC Square. Kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan. Yen kasengsem ing PVC Square Panel Design Ideas, hubungi kita. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti layanan.

Model:595*595*7mm ; 603*603*7mm

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Panel PVC Square kita digawe saka bahan PVC berkualitas tinggi, nggawe entheng lan awet. Dheweke duwe tampilan permukaan jubin, nanging tanpa kerumitan lan biaya. Panel kita gampang dipasang lan bisa digunakake kanggo nutupi tembok utawa langit-langit sing ana. Padha uga kurang pangopènan, dadi pas sampurna kanggo sing duwe omah utawa bisnis sing sibuk.


Ide Desain Panel PVC Square sampurna kanggo sapa wae sing nggoleki cara sing cepet lan gampang kanggo nganyari spasi. Padha teka ing macem-macem werna lan desain, kalebu putih klasik kanggo wong-wong sing seneng katon resik lan prasaja. Kita uga duwe macem-macem pola lan warna sing bisa nambah jero lan tekstur ing papan apa wae. Panel kita sampurna kanggo digunakake ing jedhing, pawon, ruang tamu, kamar turu, utawa area sing mbutuhake sprucing sethithik.


Panel PVC kothak warata, kothak-shaped panel tembok digawe saka resin PVC. Panel iki umume digunakake kanggo loro sistem panutup tembok interior komersial lan omah amarga kekiatan, kurang pangopènan lan kemampuan kanggo pas menyang macem-macem gaya desain. Panel kothak PVC teka ing macem-macem desain, warna lan kekandelan sing cocog karo ruang interior lan estetika desain sing beda.



Sawetara kaluwihan nggunakake panel kothak PVC kalebu tahan banyu, geni, lan kelembapan, uga kemampuan kanggo ngisolasi lan nyuda swara ing ruangan. Padha gampang kanggo nginstal, entheng lan biaya-efektif dibandhingake karo tutup tembok tradisional kaya kayu utawa beton. Panel kothak PVC nawakake macem-macem lan asring digunakake ing wilayah kayata pawon, jedhing, garasi, lan area ruang paling ngisor.

Hot Tags: Ide Desain Panel PVC Square, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.