Aplikasi Panel PVC Square
  • Aplikasi Panel PVC Square - 0 Aplikasi Panel PVC Square - 0

Aplikasi Panel PVC Square

Minangka salah siji saka manufaktur profesional, FULIN kaya kanggo nyedhiyani kualitas dhuwur PVC Aplikasi Panel Square. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Model:595*595*7mm ; 603*603*7mm

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


FULIN minangka salah sawijining produsen, pemasok lan eksportir Aplikasi Panel PVC Square China. Nginstal panel PVC kothak cepet lan gampang. Boten kados tembok tradisional sing mbutuhake grout lan cara instalasi rumit, PVC panel kothak snap bebarengan tanpa alat khusus. Iki ngirit wektu, gaweyan lan dhuwit. Sampeyan bisa nginstal minangka proyek DIY, utawa nyewa profesional supaya bisa diinstal kanthi cepet lan tanpa repot.


Salah sawijining kaluwihan utama panel persegi PVC yaiku daya tahan. Padha tahan kanggo Kelembapan lan dampness, dadi sampurna kanggo pawon, jedhing, kamar umbah-umbah utawa wilayah liyane karo asor dhuwur. Panel kothak PVC uga tahan kanggo goresan, penyok lan karusakan saka jinis impact liyane sing bisa ngadhepi tembok. Dijamin bakal tahan nganti pirang-pirang taun, nyedhiyakake nilai sing apik kanggo investasi sampeyan.


Panel PVC kothak warata, kothak-shaped panel tembok digawe saka resin PVC. Panel iki umume digunakake kanggo loro sistem panutup tembok interior komersial lan omah amarga kekiatan, kurang pangopènan lan kemampuan kanggo pas menyang macem-macem gaya desain. Panel kothak PVC teka ing macem-macem desain, warna lan kekandelan sing cocog karo ruang interior lan estetika desain sing beda.



Sawetara kaluwihan nggunakake panel kothak PVC kalebu tahan banyu, geni, lan kelembapan, uga kemampuan kanggo ngisolasi lan nyuda swara ing ruangan. Padha gampang kanggo nginstal, entheng lan biaya-efektif dibandhingake karo tutup tembok tradisional kaya kayu utawa beton. Panel kothak PVC nawakake macem-macem lan asring digunakake ing wilayah kayata pawon, jedhing, garasi, lan area ruang paling ngisor.


Salah sawijining kaluwihan utama panel persegi PVC yaiku daya tahan. Padha tahan kanggo Kelembapan lan dampness, dadi sampurna kanggo pawon, jedhing, kamar umbah-umbah utawa wilayah liyane karo asor dhuwur. Panel kothak PVC uga tahan kanggo goresan, penyok lan karusakan saka jinis impact liyane sing bisa ngadhepi tembok. Dijamin bakal tahan nganti pirang-pirang taun, nyedhiyakake nilai sing apik kanggo investasi sampeyan.



Hot Tags: Aplikasi Panel PVC Square, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.