WPC Wall Panelingwood Plastic Composite Wall Panels
  • WPC Wall Panelingwood Plastic Composite Wall Panels - 0 WPC Wall Panelingwood Plastic Composite Wall Panels - 0

WPC Wall Panelingwood Plastic Composite Wall Panels

Minangka profesional WPC Wall Panelingwood Plastic Composite Wall Panels, sampeyan bisa yakin tuku produk saka pabrik kita lan FULIN bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Model:150*17/160*23mm

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

FULIN iku salah siji saka China WPC Wall Panelingwood Plastic Composite Wall Panels misuwur lan suppliers. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur WPC Wall Panelingwood Plastic Composite Wall Panels. Sugeng rawuh kanggo tuku produk saka FULIN. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kanthi finish gandum kayu sing apik banget, panel iki nambah sentuhan kaendahan alam ing ruangan utawa papan apa wae. Pola lan tekstur sing rumit kaya kayu asli, tanpa syarat pangopènan sing dhuwur. Apa sampeyan pengin nggawe tampilan deso utawa modern, WPC Wall Paneling manawa kanggo nyukupi kabutuhan.


Salah sawijining keuntungan utama WPC Wall Paneling yaiku daya tahan. Ora kaya panel kayu tradisional, panel tembok iki tahan kanggo rot, jamur, utawa serangga. Padha uga anti banyu lan bisa tahan kahanan cuaca sing atos. Iki tegese sampeyan bisa nggunakake ing loro interior lan njaba spasi lan ngarep-arep bisa kanggo taun tanpa rusak.



Hot Tags: WPC Wall Panelingwood Plastic Composite Wall Panels, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Daftar Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.