Panel dinding WPC
  • Panel dinding WPC - 0 Panel dinding WPC - 0

Panel dinding WPC

FULIN minangka salah sawijining produsen panel tembok WPC profesional lan pemasok ing China. Produk kita disertifikasi CE lan duwe stok pabrik, sambutan kanggo panel tembok WPC grosir saka kita.

Model:150*17/160*23mm

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Sugeng rawuh ing panel tembok WPC grosir utawa khusus saka pabrik kita kapan wae. Kita bakal menehi sampeyan rega diskon pabrik kanggo produk kita. FULIN minangka produsen panel tembok WPC lan pemasok ing China.


Keuntungan liyane saka milih WPC Wall Paneling iku carane gampang iku kanggo nginstal. Ora kaya jinis tutup tembok liyane, sampeyan ora mbutuhake alat utawa katrampilan khusus kanggo ngrampungake tugas kasebut. Mung tindakake pandhuan sing kasedhiya lan sampeyan bakal duwe tembok anyar munggah ing wektu cendhak. Kajaba iku, kanthi desain sing entheng, sampeyan ora perlu kuwatir babagan nyenyet punggung utawa ngrusak tembok nalika instalasi.

Salah sawijining kaluwihan utama WPC Wall Paneling yaiku daya tahan. Digawe saka campuran serat kayu lan plastik, materi iki luar biasa tahan kanggo cuaca, banyu, lan jinis karusakan liyane. Tegese sampeyan bisa dipercaya supaya bisa tahan uji wektu lan njaga tembok katon apik nganti pirang-pirang taun. Kajaba iku, desain kurang pangopènan tegese sampeyan bakal mbuwang wektu luwih sithik kanggo ngresiki lan ndandani tembok ing wektu sing suwe.


Kita duwe rong jinis: 150 * 17 lan 160 * 23mm.

Hot Tags: Panel tembok WPC, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.