Panel Dinding WPC Serat Bambu 150mm

Panel Dinding WPC Serat Bambu 150mm

Grosir l150mm Bamboo Fiber WPC Wall Panel digawe ing China. FULIN minangka pabrikan lan pemasok Panel Dinding WPC Serat Bambu 150mm ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

PANEL DINDING WPC 150mm

Pabrik Langsung Pasokan Kualitas 150mm Serat Bambu WPC Panel Dinding digawe ing China. FULIN minangka pabrikan lan pemasok Panel Dinding WPC Serat Bambu 150mm ing China. SHANDONG FULIN iki minangka PANEL WALL WPC ukuran gedhe 150mm lan kabeh panel tembok wpc bahan bangunan 150mm minangka jinis bahan dekoratif perlindungan lingkungan anyar, sing nduweni akeh kaluwihan, kayata: 1. Perlindungan Lingkungan Ijo: digawe saka pring, Kripik kayu lan bahan perlindungan lingkungan liyane, bebas saka formaldehida, benzena lan bahan kimia mbebayani liyane, non-polusi kanggo lingkungan, iku bahan bangunan ijo. 2. Daya tahan: Panel tembok wpc 150mm kanthi tahan cuaca sing apik lan kinerja anti-tuwa, umur dawa, bisa digunakake kanggo dekorasi ruangan lan njero ruangan. 3. Gampang kanggo ngresiki: pring serat kothak Papan lumahing Gamelan, ora gampang ono racune karo bledug, ngresiki munggah banget trep. Papat. Cantik: panel tembok wpc kanthi tekstur lan warna alami, bisa cocog karo macem-macem gaya dekorasi, nggawe efek dekorasi sing apik.


SHANDONG FULIN 150mm WPC WALL PANEL Pambuka

Iki SHANDONG FULIN 150mm wpc panel tembok Isolasi termal: 150mm wpc panel tembok karo sell populer ukuran, bisa ngurangi suhu njero ruangan, ngirit energi. 6. Insulasi swara: wpc interior anti banyu panel tembok gedhe nduweni efek insulasi swara sing apik, bisa nyuda polusi swara kanthi efektif, ningkatake kenyamanan lingkungan njero ruangan. pitu. Kelembapan-bukti: wpc interior anti banyu panel tembok gedhe wis apik Kelembapan-bukti kinerja, cocok kanggo lingkungan lembab. Kanggo nyimpulake, panel tembok 150mm wpc minangka jinis perlindungan lingkungan, ayu, tahan lama, insulasi panas, insulasi swara lan bahan dekoratif anyar sing tahan kelembapan, akeh digunakake ing dekorasi njero ruangan lan ruangan, dekorasi omah lan lapangan liyane.


SHANDONG FULIN 150mm WPC WALL PANEL Parameter (Spesifikasi)

150*17 150*18 150*19


SHANDONG FULIN 150mm WPC WALL PANEL Fitur lan Aplikasi


SHANDONG FULIN 150mm WPC WALL PANEL Details


Hot Tags: Panel Dinding WPC Serat Bambu 150mm, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.