Panel Dinding Tahan Kelembapan
  • Panel Dinding Tahan Kelembapan - 0 Panel Dinding Tahan Kelembapan - 0

Panel Dinding Tahan Kelembapan

FULIN dikenal minangka salah sawijining produsen lan pemasok Panel Dinding tahan Kelembapan profesional ing China. Pabrik kita nawakake Panel Dinding Tahan Kelembapan kanthi sertifikasi CE. Sampeyan bisa Grosir produk kita miturut gagasan. Yen aku pesen saiki, apa sampeyan duwe sampel gratis? mesthi! Sugeng rawuh kanggo nggawe pesenan.

Model:150*17/160*23mm

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Panel tembok iki uga gampang banget kanggo nginstal. Mung sawetara jam, sampeyan bisa ngowahi tampilan ruang lan menehi estetika modern lan canggih. Kajaba iku, panel kasebut kurang pangopènan. Ora mbutuhake produk utawa peralatan reresik khusus lan bisa gampang diusap nganggo kain lembab.


Panel Tembok sing tahan Kelembapan kasedhiya ing macem-macem warna lan gaya, supaya sampeyan bisa milih pilihan sing cocog kanggo dekorasi sampeyan. Apa sampeyan nggoleki desain sing subtle lan understated utawa soko kandel lan mripat-keno, kita duwe sawetara pilihan sing cocog karo kabutuhan.

Salah sawijining kaluwihan utama Panel Tembok tahan Kelembapan yaiku daya tahan lan tahan kelembapan, rot lan bosok, sing ndadekake pilihan sing apik kanggo wilayah sing kena kelembapan kayata jedhing lan pawon. Dibandhingake karo panel tembok kayu tradisional, panel tembok WPC luwih tahan kanggo luntur, retak, lan chipping.


Kita duwe rong jinis: 150 * 17 lan 160 * 23mm.

Hot Tags: Panel Dinding Tahan Kelembapan, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.