Panel Dinding tahan geni
  • Panel Dinding tahan geni - 0 Panel Dinding tahan geni - 0

Panel Dinding tahan geni

Sampeyan bisa yakin kanggo Grosir Panel Tembok tahan geni saka pabrik FULIN. kualitas produk kita dijamin lan regane murah. Sugeng rawuh, FULIN minangka salah sawijining produsen Panel Tembok Tahan Api profesional lan pemasok ing China.

Model:150*17/160*23mm

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Apa sampeyan pengin Grosir Panel Dinding Tahan Api? FULIN mesthi pilihan sing apik. FULIN minangka salah sawijining produsen Panel Tembok Tahan Api sing kompetitif lan pemasok ing China. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, hubungi kita cepet! Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo Panel Tembok sing tahan geni, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Panel Tembok sing tahan geni. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Fire-resistant Wall Panels

Salah sawijining fitur utama panel tembok tahan geni yaiku fleksibilitas. Padha cocok kanggo digunakake ing setelan komersial, industri, lan omah. Bisa digunakake kanggo mbangun tembok, langit-langit, lan partisi.


Nginstal panel tembok tahan geni kita cepet lan gampang, ngijini sampeyan kanggo seneng lingkungan bangunan luwih aman ing wektu cendhak. Kajaba iku, padha kurang pangopènan, supaya sampeyan bisa fokus ing tugas penting liyane.

Panel Dinding tahan geni nuduhake jinis cladding tembok sing digawe saka kombinasi bubuk kayu utawa serat lan plastik. Istilah WPC singkatan saka Wood Plastic Composite. Panel tembok WPC akeh digunakake ing aplikasi interior lan njaba amarga akeh keuntungan.


Salah sawijining kaluwihan utama Panel Tembok sing tahan geni yaiku daya tahan lan tahan kelembapan, rot lan bosok, sing ndadekake pilihan sing apik kanggo wilayah sing kena kelembapan kayata jedhing lan pawon. Dibandhingake karo panel tembok kayu tradisional, panel tembok WPC luwih tahan kanggo luntur, retak, lan chipping.


Kita duwe rong jinis: 150 * 17 lan 160 * 23mm.

Hot Tags: Panel Dinding tahan geni, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.