Panel Dinding WPC
  • Panel Dinding WPC - 0 Panel Dinding WPC - 0

Panel Dinding WPC

Ing ngisor iki minangka introduksi menyang WPC Wall Panel, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti WPC Wall Panel. Panel tembok WPC nuduhake jinis cladding tembok sing digawe saka kombinasi bubuk kayu utawa serat lan plastik. Istilah WPC singkatan saka Wood Plastic Composite. Panel tembok WPC akeh digunakake ing aplikasi interior lan njaba amarga akeh keuntungan.

Model:150*17/160*23mm

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Panel Tembok WPC kasedhiya ing macem-macem tekstur, pola, lan warna sing cocog karo gaya sampeyan. Apa sampeyan arep kanggo tampilan kontemporer utawa aran deso, pilihan desain unik bakal sampeyan dijamin. Kajaba iku, macem-macem warna ngidini sampeyan milih sing cocog sing cocog karo desain omah sampeyan, dadi pas kanggo saben gaya omah.


Tanggung jawab lingkungan uga dadi pertimbangan utama nalika dekorasi omah. Panel Tembok WPC minangka produk ramah lingkungan sing nylametake sampeyan saka ngethok wit nalika menehi tampilan apik lan apik gayane. Sampeyan ora mung nylametake lingkungan, nanging uga nambah kaendahan omah sampeyan.

Salah siji saka kaluwihan utama WPC Wall Panel punika kekiatan lan resistance kanggo Kelembapan, rot lan bosok, kang ndadekake iku pilihan apik kanggo wilayah sing kapapar Kelembapan kayata jedhing lan pawon. Dibandhingake karo panel tembok kayu tradisional, WPC Wall Panel luwih tahan kanggo luntur, retak, lan chipping.


Kita duwe rong jinis: 150 * 17 lan 160 * 23mm.

Hot Tags: Panel Dinding WPC, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.