Langit-langit Logam T Grid
  • Langit-langit Logam T Grid - 0 Langit-langit Logam T Grid - 0

Langit-langit Logam T Grid

Sampeyan bisa tuku Metal Ceiling T Grid kanthi akeh saka pabrik kita kanthi yakin. We offer rega competitive lan njamin kualitas ing produk kita. FULIN minangka produsen lan pemasok kisi-kisi langit-langit T aluminium sing misuwur ing China. Bebas bae kanggo nggawe pesenan.

Model:32*24*3600,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Apa sampeyan pengin Grosir Metal Ceiling T Grid? FULIN mesthi pilihan sing apik. FULIN minangka salah sawijining produsen lan pemasok Metal Ceiling T Grid sing kompetitif ing China. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, hubungi kita cepet!


Produk kita ora mung dibangun kanggo tahan, nanging uga dirancang kanthi macem-macem kegunaan praktis. Kanthi Metal Ceiling T Grids, sampeyan bisa kanthi gampang ngatur langit-langit kanggo nyukupi kabutuhan unik papan tartamtu. Apa sampeyan duwe bangunan komersial gedhe utawa properti omah cilik, T Grids bisa disesuaikan kanggo nyukupi kabutuhan unik sampeyan.


We are setya kanggo nyedhiyani produk kualitas dhuwur kanggo kita pelanggan, lan kita njupuk bangga ing manungsa waé kanggo rincian lan customer kepuasan. Tim layanan pelanggan sing wicaksana tansah ngadeg kanggo nulungi sampeyan babagan pitakon utawa keprihatinan, mesthekake yen sampeyan duwe pengalaman sing paling apik karo produk kita.



Ceiling T Grid, uga dikenal minangka sistem langit-langit sing digantung utawa sistem langit-langit gulung, minangka jinis instalasi langit-langit sing digunakake kanggo bangunan komersial lan omah. Iku sistem kothak logam sing suspends kothak langit-langit utawa panel ngisor langit-langit struktural. T Grids digawe saka seri saluran logam interlocking, mbentuk wangun "T" nalika dideleng saka sisih.


Ceiling T Grids digunakake kanggo sawetara alasan. Salah sawijining alesan yaiku kanggo tujuan estetis - sistem kothak logam ngidini tampilan sing resik lan seragam, ndhelikake kabel, saluran, utawa sistem liyane sing ana ing ndhuwur langit-langit. Alesan liya kanggo nggunakake T Grid yaiku kanggo keuntungan akustik - langit-langit sing digantung bisa mbantu nyerep swara, dadi pilihan sing cocog kanggo kedap swara ing bangunan kayata kantor lan ruang kelas. T Grids uga menehi solusi praktis kanggo nginstal cahya lan ventilasi ing langit-langit kamar.

Kita duwe jinis T Grid ing ngisor iki: 32*24*3600,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200

Hot Tags: Metal Ceiling T Grid, China, Produsen, Supplier, Grosir, Murah, Low Price, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.