Golden Fut Ceiling T Grid

Golden Fut Ceiling T Grid

FULIN iku salah siji saka China Golden Fut Ceiling T Grid manufaktur lan supplier misuwur. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur Golden Fut Ceiling T Grid. Kita wis spesialis ing bahan bangunan kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Golden Flat Ceiling T Grid

Minangka manufaktur Golden Fut Ceiling T Grid profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Golden Fut Ceiling T Grid saka pabrik kita lan FULIN bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. SHANDONG FULIN iki minangka T GRID skala gedhe lan kabeh bahan bangunan T GRID yaiku manufaktur lembaran galvanis tahan geni, awet. Iku adopts struktur manggonke ekonomi, cara sambungan khusus, kombinasi loading lan unloading. Trep, ngirit tenaga kerja, konstruksi sing sederhana. Lumahing T GRID digawe saka baja galvanis, sing wis dicet. Bentenipun antarane keel baja cahya lan keel dicet iku keel baja cahya umum ora nindakake perawatan nutupi, mung nindakake nutupi (galvanis), nalika lumahing keel dicet wis rampung Paint, umume dipérang dadi ireng lan putih, sawetara miturut kanggo syarat desain panggang menyang werna liyane, utamané amarga paling saka keel Paint digunakake ing keel mbukak, Paint kanggo mesthekake yen bagean kapapar yen ora teyeng ora mengaruhi estetis.


SHANDONG FULIN T GRID Pambuka

Isolasi termal SHANDONG FULIN T GRID iki:

T GRID minangka pigura logam kanggo bangunan, sing digawe saka jalur galvanis hot-dip berkualitas tinggi lan digulung kanthi proses mlengkung kadhemen. Model sarana digunakake kanggo modeling lan dekorasi tembok non-beban-bearing lan atap bangunan karo bahan papan cahya kayata plasterboard kertas, plasterboard hiasan lan liya-liyane. Model sarana cocok kanggo dekorasi wangun atap saka macem-macem bangunan, tembok internal lan njaba bangunan lan bahan dhasar saka langit-langit gantung jinis rak.


SHANDONG FULIN T GRID Parameter (Spesifikasi)

38 warata 32 warata Pukul 38 Pukul 32
U alur 32


Fitur lan Aplikasi SHANDONG FULIN T GRID


SHANDONG FULIN STEELCHANNELDetails


Hot Tags: Golden Fut Ceiling T Grid, China, Produsen, Supplier, Grosir, Murah, Low Price, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.