Langit-langit T Grid sistem
  • Langit-langit T Grid sistem - 0 Langit-langit T Grid sistem - 0

Langit-langit T Grid sistem

Salah sawijining produser lan panyedhiya sistem Ceiling T Grid ing China yaiku FULIN. Sampeyan ngajak sampeyan tuku sistem Ceiling T Grid pabrik kanthi akeh utawa kanthi kustomisasi. Mangga hubungi kita langsung yen produk kita narik minat sampeyan!

Model:32*24*3600,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


FULIN minangka salah sawijining pemasok lan produsen sistem Ceiling T Grid paling apik ing China. We welcome kanggo sistem Ceiling T Grid grosir utawa khusus saka pabrik kita. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, hubungi kita cepet!


Sistem Ceiling T Grid uga bisa disesuaikan, tegese bisa diatur kanggo nyukupi kabutuhan tata letak lan ukuran langit-langit sing beda. Sistem iki sampurna kanggo nggawe Rampung Gamelan lan mulus ing sembarang jinis langit-langit, saka bangunan komersial gedhe kanggo omah-omahé cilik.


Salah sawijining fitur utama Sistem Ceiling T Grid yaiku insulasi swara sing apik banget. Sistem iki èfèktif nyuda jumlah gangguan sing lelungan saka siji kamar menyang liyane, dadi becik kanggo bangunan komersial ngendi isolasi swara penting.



Ceiling T Grid, uga dikenal minangka sistem langit-langit sing digantung utawa sistem langit-langit gulung, minangka jinis instalasi langit-langit sing digunakake kanggo bangunan komersial lan omah. Iku sistem kothak logam sing suspends kothak langit-langit utawa panel ngisor langit-langit struktural. T Grids digawe saka seri saluran logam interlocking, mbentuk wangun "T" nalika dideleng saka sisih.


Ceiling T Grids digunakake kanggo sawetara alasan. Salah sawijining alesan yaiku kanggo tujuan estetis - sistem kothak logam ngidini tampilan sing resik lan seragam, ndhelikake kabel, saluran, utawa sistem liyane sing ana ing ndhuwur langit-langit. Alesan liya kanggo nggunakake T Grid yaiku kanggo keuntungan akustik - langit-langit sing digantung bisa mbantu nyerep swara, dadi pilihan sing cocog kanggo kedap swara ing bangunan kayata kantor lan ruang kelas. T Grids uga menehi solusi praktis kanggo nginstal cahya lan ventilasi ing langit-langit kamar.

Kita duwe jinis T Grid ing ngisor iki: 32*24*3600,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200

Hot Tags: Sistem Ceiling T Grid, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.