Ceiling T Grids sing digantung
  • Ceiling T Grids sing digantung - 0 Ceiling T Grids sing digantung - 0

Ceiling T Grids sing digantung

Sugeng rawuh ing FULIN, pemasok grosir jaringan T langit-langit sing digantung. Salah sawijining prodhusèn lan panyedhiya langit-langit T sing digantung ing China yaiku fasilitas kita. Kita semangat kanggo kolaborasi karo sampeyan lan nawakake layanan khusus.

Model:32*24*3600,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Welcome to Grosir Suspended Ceiling T Grids saka perusahaan kita - FULIN. Pabrik kita minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Ceiling T Grids ing China. Kita ngarep-arep bisa nggarap sampeyan, lan nyedhiyakake layanan khusus kanggo sampeyan.


Kanthi Grid T Ceiling Suspended, instalasi gampang banget. Desain unik ngidini instalasi gampang, lan kothak T kita kompatibel karo macem-macem kothak langit-langit. Padha ora mung nggawe instalasi angin, nanging uga nggawe pangopènan breeze. Grid T kita dirancang supaya gampang dicopot, supaya gampang ngakses sistem listrik lan pipa ing ndhuwur langit-langit.


Grid T Ceiling Suspended kita uga menehi tampilan sing ramping lan profesional, nambah estetika sakabèhé saka kamar apa wae. Kasedhiya ing macem-macem finish, kothak T kita mesthi cocog karo dekorasi sing wis ana.



Ceiling T Grid, uga dikenal minangka sistem langit-langit sing digantung utawa sistem langit-langit gulung, minangka jinis instalasi langit-langit sing digunakake kanggo bangunan komersial lan omah. Iku sistem kothak logam sing suspends kothak langit-langit utawa panel ngisor langit-langit struktural. T Grids digawe saka seri saluran logam interlocking, mbentuk wangun "T" nalika dideleng saka sisih.


Ceiling T Grids digunakake kanggo sawetara alasan. Salah sawijining alesan yaiku kanggo tujuan estetis - sistem kothak logam ngidini tampilan sing resik lan seragam, ndhelikake kabel, saluran, utawa sistem liyane sing ana ing ndhuwur langit-langit. Alesan liya kanggo nggunakake T Grid yaiku kanggo keuntungan akustik - langit-langit sing digantung bisa mbantu nyerep swara, dadi pilihan sing cocog kanggo kedap swara ing bangunan kayata kantor lan ruang kelas. T Grids uga menehi solusi praktis kanggo nginstal cahya lan ventilasi ing langit-langit kamar.

Kita duwe jinis T Grid ing ngisor iki: 32*24*3600,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200

Hot Tags: Ceiling T Grids sing digantung, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.