Plafon Palsu T Grid
  • Plafon Palsu T Grid - 0 Plafon Palsu T Grid - 0

Plafon Palsu T Grid

Kita nggawe kabeh Kisi T Ceiling Palsu ing China. Salah sawijining prodhusèn lan panyedhiya langit-langit palsu T-grids ing China yaiku FULIN. Padha kasedhiya kanggo tuku saka pabrik kita kanthi rega murah. We are perusahaan grosir profesional biso dipercoyo ing wektu sing padha. Hubungi kita saiki kanggo rincian liyane.

Model:32*24*3600,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Plafon T Grid Palsu kita kabeh digawe ing China. FULIN minangka salah sawijining produsen lan panyedhiya Kisi T Plafon Palsu profesional ing China. Sampeyan bisa tuku kanthi rega murah saka pabrik kita. Ing wektu sing padha, kita uga perusahaan grosir profesional sing kondhang. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita saiki.


False Ceiling T Grid Fitur:

- Awet: T Grids digawe saka bahan mentah berkualitas tinggi sing bakal tahan nganti pirang-pirang taun. Produk iki dirancang kanggo nahan bobot langit-langit tanpa masalah mlengkung utawa pecah.

- Gampang kanggo Instal: T Grids kita teka karo kabeh bagean perlu lan instruksi instalasi sing nggawe proses instalasi cepet lan effortless. Sampeyan ora mbutuhake alat khusus kanggo nginstal produk iki.

- Banding Estetika: T Grids teka ing macem-macem desain, nambah daya tarik estetis. Sampeyan bisa milih ing antarane macem-macem pilihan warna sing cocog karo desain langit-langit.



Plafon Palsu T Grid, uga dikenal minangka sistem langit-langit sing digantung utawa sistem langit-langit gulung, minangka jinis instalasi langit-langit sing digunakake kanggo bangunan komersial lan omah. Iku sistem kothak logam sing suspends kothak langit-langit utawa panel ngisor langit-langit struktural. T Grids digawe saka seri saluran logam interlocking, mbentuk wangun "T" nalika dideleng saka sisih.


Ceiling T Grid Palsu digunakake kanggo sawetara alasan. Salah sawijining alesan yaiku kanggo tujuan estetis - sistem kothak logam ngidini tampilan sing resik lan seragam, ndhelikake kabel, saluran, utawa sistem liyane sing ana ing ndhuwur langit-langit. Alesan liya kanggo nggunakake T Grid yaiku kanggo keuntungan akustik - langit-langit sing digantung bisa mbantu nyerep swara, dadi pilihan sing cocog kanggo kedap swara ing bangunan kayata kantor lan ruang kelas. T Grids uga menehi solusi praktis kanggo nginstal cahya lan ventilasi ing langit-langit kamar.

Kita duwe jinis T Grid ing ngisor iki: 32*24*3600,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200

Hot Tags: Plafon Palsu T Grid, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.