Grid Langit-langit Aluminium T
  • Grid Langit-langit Aluminium T - 0 Grid Langit-langit Aluminium T - 0

Grid Langit-langit Aluminium T

Sampeyan bisa tuku Aluminium T Ceiling Grids kanthi akeh saka pabrik kita kanthi yakin. We offer rega competitive lan njamin kualitas ing produk kita. FULIN minangka produsen lan pemasok kisi-kisi langit-langit T aluminium sing misuwur ing China. Bebas bae kanggo nggawe pesenan.

Model:32*24*3600,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Sampeyan bisa yakin kanggo grosir Aluminium T Ceiling Grids saka pabrik kita. kualitas produk kita dijamin lan regane murah. Sugeng rawuh, FULIN minangka salah sawijining produsen lan pemasok Aluminium T Ceiling Grid profesional ing China.


Grid Langit-langit Aluminium T kita ora mung fungsional nanging uga apik banget. Dheweke duwe desain sing apik lan modern sing nglengkapi gaya dekorasi interior apa wae, nambah keanggunan ing ruangan apa wae. Kajaba iku, kothak kita dicet kanthi finish berkualitas tinggi sing tahan chipping lan luntur, mesthekake yen katon apik kanggo kabeh umur.


Kanthi Aluminium T Ceiling Grids teka tentrem atine. Grid T kita tahan geni, saengga cocog kanggo aplikasi komersial lan industri. Dheweke uga tahan banget kanggo karat, supaya bisa njaga kekiatan sanajan ing lingkungan sing lembab utawa korosif.



Ceiling T Grid, uga dikenal minangka sistem langit-langit sing digantung utawa sistem langit-langit gulung, minangka jinis instalasi langit-langit sing digunakake kanggo bangunan komersial lan omah. Iku sistem kothak logam sing suspends kothak langit-langit utawa panel ngisor langit-langit struktural. T Grids digawe saka seri saluran logam interlocking, mbentuk wangun "T" nalika dideleng saka sisih.


Ceiling T Grids digunakake kanggo sawetara alasan. Salah sawijining alesan yaiku kanggo tujuan estetis - sistem kothak logam ngidini tampilan sing resik lan seragam, ndhelikake kabel, saluran, utawa sistem liyane sing ana ing ndhuwur langit-langit. Alesan liya kanggo nggunakake T Grid yaiku kanggo keuntungan akustik - langit-langit sing digantung bisa mbantu nyerep swara, dadi pilihan sing cocog kanggo kedap swara ing bangunan kayata kantor lan ruang kelas. T Grids uga menehi solusi praktis kanggo nginstal cahya lan ventilasi ing langit-langit kamar.

Kita duwe jinis T Grid ing ngisor iki: 32*24*3600,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200

Hot Tags: Aluminium T Ceiling Grids, China, Produsen, Supplier, Grosir, Murah, Low Price, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.