Panel PVC Square entheng
  • Panel PVC Square entheng - 0 Panel PVC Square entheng - 0

Panel PVC Square entheng

Dadi produsen sing mahir, FULIN duwe tujuan kanggo nawakake Panel Square PVC Ringan sing paling dhuwur. Kita janji bakal menehi dhukungan sawise-sale paling apik lan pangiriman cepet.

Model:595*595*7mm ; 603*603*7mm

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Temokake pilihan ageng Panel PVC Ringan saka China ing FULIN. Digawe saka PVC kualitas paling dhuwur, panel kita loro awet lan fleksibel. Iki tegese bisa gampang dibentuk supaya pas karo ruang sing paling kikuk, dadi pilihan sing cocog kanggo sapa wae sing pengin nambah sentuhan keanggunan ing omah utawa kantor.


Salah sawijining perkara sing paling apik babagan Panel PVC Square sing entheng yaiku fleksibilitas. Apa sampeyan pengin nambah tembok fitur menyang ruang tamu, nggawe headboard unik ing kamar turu, utawa menehi ruang kantor minangka pinggiran profesional, panel kita minangka pilihan sing sampurna.


Panel PVC kothak warata, kothak-shaped panel tembok digawe saka resin PVC. Panel iki umume digunakake kanggo loro sistem panutup tembok interior komersial lan omah amarga kekiatan, kurang pangopènan lan kemampuan kanggo pas menyang macem-macem gaya desain. Panel kothak PVC teka ing macem-macem desain, warna lan kekandelan sing cocog karo ruang interior lan estetika desain sing beda.



Sawetara kaluwihan nggunakake panel kothak PVC kalebu tahan banyu, geni, lan kelembapan, uga kemampuan kanggo ngisolasi lan nyuda swara ing ruangan. Padha gampang kanggo nginstal, entheng lan biaya-efektif dibandhingake karo tutup tembok tradisional kaya kayu utawa beton. Panel kothak PVC nawakake macem-macem lan asring digunakake ing wilayah kayata pawon, jedhing, garasi, lan area ruang paling ngisor.

Hot Tags: Panel PVC Square entheng, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.