Gampang Instal Ceiling T Grid
  • Gampang Instal Ceiling T Grid - 0 Gampang Instal Ceiling T Grid - 0

Gampang Instal Ceiling T Grid

Minangka produser sing berpengalaman, FULIN seneng menehi sampeyan Gampang Instal Ceiling T Grid kanthi kaliber paling dhuwur. Kita janji bakal menehi dhukungan sawise-sale paling apik lan pangiriman cepet.

Model:32*24*3600,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


FULIN minangka produsen Papan Ceiling T Grid sing berkualitas tinggi profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Ceiling T Grid Gampang Instal saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.


Sistem T Grid kita dirancang supaya gampang dipasang, ora mbutuhake alat utawa peralatan khusus. Potongan kasebut gampang pas, ngirit wektu lan tenaga sajrone proses instalasi. Kajaba iku, desain sing awet njamin langit-langit anyar sampeyan bakal tetep aman sajrone pirang-pirang taun.


Saliyane proses instalasi sing gampang, sistem Ceiling T Grid kasedhiya ing macem-macem ukuran lan warna, dadi pilihan serbaguna kanggo omah utawa kantor. Apa sampeyan nggoleki tampilan sing ramping lan modern utawa gaya sing luwih tradisional, lini produk kita duwe sing cocog karo selera saben wong.



Ceiling T Grid, uga dikenal minangka sistem langit-langit sing digantung utawa sistem langit-langit gulung, minangka jinis instalasi langit-langit sing digunakake kanggo bangunan komersial lan omah. Iku sistem kothak logam sing suspends kothak langit-langit utawa panel ngisor langit-langit struktural. T Grids digawe saka seri saluran logam interlocking, mbentuk wangun "T" nalika dideleng saka sisih.


Ceiling T Grids digunakake kanggo sawetara alasan. Salah sawijining alesan yaiku kanggo tujuan estetis - sistem kothak logam ngidini tampilan sing resik lan seragam, ndhelikake kabel, saluran, utawa sistem liyane sing ana ing ndhuwur langit-langit. Alesan liya kanggo nggunakake T Grid yaiku kanggo keuntungan akustik - langit-langit sing digantung bisa mbantu nyerep swara, dadi pilihan sing cocog kanggo kedap swara ing bangunan kayata kantor lan ruang kelas. T Grids uga menehi solusi praktis kanggo nginstal cahya lan ventilasi ing langit-langit kamar.


Kita duwe jinis T Grid ing ngisor iki: 32*24*3600,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200




Hot Tags: Gampang Pasang Ceiling T Grid, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.