Panel dinding plastik batu
  • Panel dinding plastik batu - 0 Panel dinding plastik batu - 0
  • Panel dinding plastik batu - 1 Panel dinding plastik batu - 1
  • Panel dinding plastik batu - 2 Panel dinding plastik batu - 2
  • Panel dinding plastik batu - 3 Panel dinding plastik batu - 3
  • Panel dinding plastik batu - 4 Panel dinding plastik batu - 4

Panel dinding plastik batu

Panel tembok plastik watu minangka jinis panutup tembok interior sing digawe saka kombinasi bubuk watu alam lan resin PVC. Panel iki dirancang kanggo niru kaendahan lan tekstur watu alam, nanging kanthi daya tahan sing luwih dhuwur, pangopènan sing luwih murah lan kanthi biaya sing luwih murah.

Model:400*7mm,400*6mm,600*8mm,400*8mm(heavy),400*8mm(light)

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Panel tembok plastik watu minangka jinis panutup tembok interior sing digawe saka kombinasi bubuk watu alam lan resin PVC. Panel iki dirancang kanggo niru kaendahan lan tekstur watu alam, nanging kanthi daya tahan sing luwih dhuwur, pangopènan sing luwih murah lan kanthi biaya sing luwih murah.


Ana sawetara keuntungan nggunakake panel tembok plastik watu, kayata bobot entheng, instalasi gampang, tahan banyu apik, lan syarat pangopènan kurang. Ing babagan instalasi, panel gampang dipotong lan digarap, lan bisa dipasang ing tembok sing wis ana tanpa mbutuhake karya persiapan sing ekstensif.


Sugeng rawuh kanggo tuku panel tembok plastik watu saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.


Hot Tags: Panel dinding plastik watu, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Daftar Harga

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.