Panel Dinding Embossed
  • Panel Dinding Embossed - 0 Panel Dinding Embossed - 0

Panel Dinding Embossed

Panel Tembok Embossed kualitas dhuwur ditawakake pabrikan China FULIN. Tuku Panel Tembok Embossed sing kualitase langsung kanthi rega murah.

Model:400*7mm,400*6mm,600*8mm,400*8mm(heavy),400*8mm(light)

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Prodhusèn FULIN ing China nawakake produk sing berkualitas, sampeyan bisa tuku Panel Tembok Embossed kanthi rega sing apik.


Panel Tembok Embossed digawe saka bahan berkualitas tinggi sing njamin daya tahan lan finish tahan lama. Kita nawakake macem-macem desain, saben duwe tekstur lan pola sing unik. Pilih saka wangun berlian, ombak, bunderan tumpang tindih, lan pola liyane kanggo nglengkapi gaya lan nggawe atmosfer dikarepake ing kamar.


Panel kita gampang dipasang, sanajan kanggo sing ora duwe pengalaman sadurunge. Padha bisa diinstal dening profesional utawa DIYer karo gaweyan tithik, lan padha cocok kanggo nggunakake njero ruangan lan ruangan. Panel kita uga gampang kanggo njaga, thanks kanggo finish awet sing tahan goresan lan nyandhang lan luh.



Ana sawetara keuntungan nggunakake panel tembok plastik watu, kayata bobot entheng, instalasi gampang, tahan banyu apik, lan syarat pangopènan kurang. Ing babagan instalasi, panel gampang dipotong lan digarap, lan bisa dipasang ing tembok sing wis ana tanpa mbutuhake karya persiapan sing ekstensif.


Sugeng rawuh kanggo tuku panel tembok plastik watu saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.


Hot Tags: Panel Tembok Embossed, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.