Panel Dinding 3d
  • Panel Dinding 3d - 0 Panel Dinding 3d - 0

Panel Dinding 3d

Panel Tembok 3d kita kabeh digawe ing China. FULIN minangka salah sawijining produsen lan pemasok Panel Dinding 3d profesional ing China. Sampeyan bisa tuku kanthi rega murah saka pabrik kita. Ing wektu sing padha, kita uga perusahaan grosir profesional sing kondhang. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita saiki.

Model:400*7mm,400*6mm,600*8mm,400*8mm(heavy),400*8mm(light)

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Sugeng rawuh ing Panel Dinding 3d grosir saka perusahaan kita - FULIN. Pabrik kita minangka salah sawijining produsen lan pemasok Panel Dinding 3d ing China. Kita ngarep-arep bisa nggarap sampeyan, lan nyedhiyakake layanan khusus kanggo sampeyan.


Kasedhiya ing macem-macem gaya lan desain, panel iki gampang dipasang lan bisa digunakake ing macem-macem setelan, saka omah lan kantor nganti papan komersial kaya hotel lan restoran. Kanthi tekstur lan pola sing unik, iki minangka cara sing apik kanggo nambah minat lan kapribaden ing ruangan apa wae.


Salah sawijining perkara sing apik babagan panel tembok 3D yaiku fleksibilitas. Apa gaya sampeyan modern lan minimalis utawa luwih tradisional lan hiasan, ana panel sing cocog karo kabutuhan sampeyan. Saka desain geometris sing ramping nganti pola kembang lan paisley sing luwih rumit, sampeyan bisa nemokake panel sing nggambarake gaya pribadi sampeyan.



Ana sawetara keuntungan nggunakake panel tembok plastik watu, kayata bobot entheng, instalasi gampang, tahan banyu apik, lan syarat pangopènan kurang. Ing babagan instalasi, panel gampang dipotong lan digarap, lan bisa dipasang ing tembok sing wis ana tanpa mbutuhake karya persiapan sing ekstensif.


Sugeng rawuh kanggo tuku panel tembok plastik watu saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.


Hot Tags: Panel Dinding 3d, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.