Panel Dinding Pvc
  • Panel Dinding Pvc - 0 Panel Dinding Pvc - 0

Panel Dinding Pvc

FULIN minangka salah sawijining pemasok lan produsen Panel Tembok Pvc paling apik ing China. We welcome kanggo Grosir utawa selaras Panel Wall Pvc saka pabrik kita. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, hubungi kita cepet!

Model:400*7mm,400*6mm,600*8mm,400*8mm(heavy),400*8mm(light)

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Panel Dinding Pvc Grosir digawe ing China saka pabrik kita. FULIN minangka salah sawijining produsen lan pemasok Panel Dinding Pvc ing China, kita bisa nyedhiyakake produk berkualitas tinggi kanggo pelanggan. Sampeyan bisa Grosir produk saka kita, kita pleased kanggo ngawula!


Digawe saka PVC, panel tembok iki entheng nanging kuwat, nggawe gampang dipasang. Dheweke uga menehi solusi sing apik kanggo lingkungan sing lembab utawa lembab amarga pancen anti banyu. Panel tembok PVC gampang diresiki, dadi becik kanggo wilayah komersial lan zona lalu lintas dhuwur kaya jedhing, pawon, lan cuci mobil.


Estetika Panel Tembok PVC pancen apik banget karo fungsine. Kanthi macem-macem desain, warna, lan gaya, panel tembok iki bisa ngowahi interior apa wae. Apa sampeyan nggoleki desain minimalis utawa pola inspirasi art-deco sing rumit, Panel Tembok PVC bisa menehi sentuhan pungkasan sing sampurna kanggo papan sampeyan.



Ana sawetara keuntungan nggunakake panel tembok plastik watu, kayata bobot entheng, instalasi gampang, tahan banyu apik, lan syarat pangopènan kurang. Ing babagan instalasi, panel gampang dipotong lan digarap, lan bisa dipasang ing tembok sing wis ana tanpa mbutuhake karya persiapan sing ekstensif.


Sugeng rawuh kanggo tuku panel tembok plastik watu saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.


Hot Tags: Panel Dinding Pvc, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.