Dekorasi Interior Omah
  • Dekorasi Interior Omah - 0 Dekorasi Interior Omah - 0

Dekorasi Interior Omah

FULIN minangka salah sawijining pimpinan profesional produsen Dekorasi Interior Ngarep China kanthi kualitas lan rega sing cukup. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.

Model:400*7mm,400*6mm,600*8mm,400*8mm(heavy),400*8mm(light)

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Salah sawijining manufaktur Dekorasi Interior Omah Cina, sing nawakake kualitas apik kanthi rega sing kompetitif, yaiku FULIN. Bebas bae kanggo njaluk sesambungan.


Nggolek kanggo menehi ruang urip lift? Ora katon luwih saka macem-macem sarung bantal. Digawe saka bahan berkualitas tinggi, saben potongan wis dipilih khusus kanggo nglengkapi lan nambah dekorasi omah sampeyan. Kasedhiya ing macem-macem ukuran lan warna, sarung bantal kita mesthi bakal nambah rasa nyaman lan gaya ing ruangan apa wae.


Yen sampeyan nggoleki potongan statement, macem-macem seni tembok kita mesthi bakal kesengsem. Saben potongan wis digawe kanthi ati-ati lan nggatekake detail, ngasilake desain sing nggumunake sing narik kawigaten lan unik. Saka prints kontemporer kanggo lukisan klasik, koleksi kita duwe soko kanggo mréntahaké kanggo kabeh raos.



Ana sawetara keuntungan nggunakake panel tembok plastik watu, kayata bobot entheng, instalasi gampang, tahan banyu apik, lan syarat pangopènan kurang. Ing babagan instalasi, panel gampang dipotong lan digarap, lan bisa dipasang ing tembok sing wis ana tanpa mbutuhake karya persiapan sing ekstensif.


Sugeng rawuh kanggo tuku panel tembok plastik watu saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.


Hot Tags: Dekorasi Interior Omah, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.