Panel Dinding Modern
  • Panel Dinding Modern - 0 Panel Dinding Modern - 0

Panel Dinding Modern

Sampeyan disambut teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar, rega murah, lan Panel Tembok Modern sing berkualitas tinggi, FULIN ngarepake kerja sama karo sampeyan.

Model:400*7mm,400*6mm,600*8mm,400*8mm(heavy),400*8mm(light)

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


FULIN ngajak sampeyan ngunjungi pabrik kita kanggo tuku Panel Tembok Modern sing paling anyar, paling laris, terjangkau, lan berkualitas tinggi. We are looking nerusake kanggo bisa karo sampeyan.


Apa sampeyan dekorasi omah utawa kantor, Panel Tembok Modern bisa nambah sentuhan keanggunan ing papan apa wae. Panel iki kasedhiya ing macem-macem warna lan gaya, supaya sampeyan bisa milih sing cocog kanggo dekorasi sampeyan. Saka warna sing kandel lan sregep nganti nada sing lembut lan ora jelas, ana panel sing cocog karo saben rasa lan pilihan.


Ora mung Panel Tembok Modern sing apik lan apik, nanging uga fungsional banget. Panel iki dirancang kanggo ngisolasi tembok sampeyan, supaya papan anget lan nyaman ing saindhenging taun. Padha uga apik ing nyerep swara, supaya sampeyan bisa seneng lingkungan tentrem lan sepi preduli saka apa sing arep ing njaba.



Ana sawetara keuntungan nggunakake panel tembok plastik watu, kayata bobot entheng, instalasi gampang, tahan banyu apik, lan syarat pangopènan kurang. Ing babagan instalasi, panel gampang dipotong lan digarap, lan bisa dipasang ing tembok sing wis ana tanpa mbutuhake karya persiapan sing ekstensif.


Sugeng rawuh kanggo tuku panel tembok plastik watu saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.


Hot Tags: Panel Tembok Modern, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.