Panel Tembok sing ramah lingkungan
  • Panel Tembok sing ramah lingkungan - 0 Panel Tembok sing ramah lingkungan - 0

Panel Tembok sing ramah lingkungan

Minangka salah sawijining pabrikan profesional ing China, FULIN pengin menehi Panel Tembok sing ramah lingkungan. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Model:400*7mm,400*6mm,600*8mm,400*8mm(heavy),400*8mm(light)

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


FULIN, produsen biso dipercoyo ing China, cumadhang kanggo nawakake Panel Tembok Eco-loropaken. Kita janji bakal menehi dhukungan sawise-sale paling apik lan pangiriman cepet.


Panel tembok kita ora mung lestari - uga apik banget lan serba guna. Padha kasedhiya ing macem-macem finish, saka kayu alami kanggo pilihan dicet lan tekstur, supaya sampeyan bisa nemokake pas sampurna kanggo papan lan gaya. Apa sampeyan nggoleki sentuhan pedesaan utawa tampilan modern sing ramping, panel tembok kita wis dijamin.


Instalasi uga gampang. Cukup aplikasi adesif sing kalebu ing mburi saben panel lan tempelake ing tembok sampeyan. Desain interlocking saka panel ndadekake gampang kanggo entuk Rampung rapi tanpa lapisan katon utawa kesenjangan.


Apa maneh, panel tembok kita awet banget. Padha tahan goresan, penyok, lan karusakan banyu, dadi sampurna kanggo wilayah lalu lintas dhuwur kaya jedhing lan pawon. Padha uga gampang kanggo ngresiki - ngilangke prasaja mudhun karo gombal lembab iku kabeh sing perlu kanggo tetep katon kaya anyar.



Ana sawetara keuntungan nggunakake panel tembok plastik watu, kayata bobot entheng, instalasi gampang, tahan banyu apik, lan syarat pangopènan kurang. Ing babagan instalasi, panel gampang dipotong lan digarap, lan bisa dipasang ing tembok sing wis ana tanpa mbutuhake karya persiapan sing ekstensif.


Sugeng rawuh kanggo tuku panel tembok plastik watu saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.


Hot Tags: Panel Tembok Ramah Lingkungan, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.