Ceiling T Grid kapapar
  • Ceiling T Grid kapapar - 0 Ceiling T Grid kapapar - 0

Ceiling T Grid kapapar

Produsen Cina sing misuwur saka Ceiling T Grid, FULIN nawakake produk premium kanthi rega sing kompetitif. Mangga hubungi kita.

Model:32*24*3600,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

FULIN minangka produsen profesional, kita pengin nyedhiyakake Ceiling T Grid. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.


Ana akeh keuntungan kanggo milih sistem kothak T langit-langit kapapar. Salah sawijining kaluwihan utama yaiku versatility. Bisa digunakake ing macem-macem papan, kalebu kantor, toko eceran, sekolah, lan rumah sakit. Desain sing prasaja ndadekake gampang dipasang, sing ngirit wektu lan dhuwit. Kajaba iku, sistem kothak T langit-langit sing kapapar nawakake kustomisasi tingkat dhuwur. Sampeyan bisa milih saka macem-macem ukuran, wangun, lan werna, supaya gampang kanggo nggawe tampilan unik lan pribadi ing papan.


Keuntungan liyane saka sistem kothak T langit-langit sing kapapar yaiku daya tahan. Grid sing kuat iki direkayasa kanggo nahan bobot panel langit-langit, perlengkapan lampu, lan peralatan liyane. Iki digawe saka bahan sing tahan kanggo kelembapan, karat, lan geni, dadi pilihan sing aman lan dipercaya kanggo proyek bangunan apa wae.



Ceiling T Grid, uga dikenal minangka sistem langit-langit sing digantung utawa sistem langit-langit gulung, minangka jinis instalasi langit-langit sing digunakake kanggo bangunan komersial lan omah. Iku sistem kothak logam sing suspends kothak langit-langit utawa panel ngisor langit-langit struktural. T Grids digawe saka seri saluran logam interlocking, mbentuk wangun "T" nalika dideleng saka sisih.


Ceiling T Grids digunakake kanggo sawetara alasan. Salah sawijining alesan yaiku kanggo tujuan estetis - sistem kothak logam ngidini tampilan sing resik lan seragam, ndhelikake kabel, saluran, utawa sistem liyane sing ana ing ndhuwur langit-langit. Alesan liya kanggo nggunakake T Grid yaiku kanggo keuntungan akustik - langit-langit sing digantung bisa mbantu nyerep swara, dadi pilihan sing cocog kanggo kedap swara ing bangunan kayata kantor lan ruang kelas. T Grids uga menehi solusi praktis kanggo nginstal cahya lan ventilasi ing langit-langit kamar.


Kita duwe jinis T Grid ing ngisor iki: 32*24*3600,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200

Hot Tags: Ceiling T Grid sing kapapar, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.