Langit-langit Tee Grid
  • Langit-langit Tee Grid - 0 Langit-langit Tee Grid - 0

Langit-langit Tee Grid

FULIN minangka produsen lan pemasok Ceiling Tee Grid profesional ing China. Yen sampeyan kasengsem ing produk Ceiling Tee Grid, hubungi kita. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti layanan.

Model:32*24*3600,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


FULIN minangka produsen lan pemasok Ceiling Tee Grid profesional ing China, sampeyan bisa yakin manawa grosir Tee Tee Grid sing disesuaikan saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune.


Salah sawijining kaluwihan utama Plafon Tee Grid yaiku daya tahan. Digawe saka bahan berkualitas tinggi, dirancang kanggo tahan uji wektu lan nolak nyandhang lan luh. Iki ndadekake pilihan sing apik banget kanggo proyek omah lan komersial, ing ngendi pangopènan lan perawatan reguler bisa dadi masalah.


Fitur gedhe liyane saka produk iki yaiku gampang instalasi. Kanthi desain sing prasaja lan intuisi, bisa diinstal kanthi cepet lan gampang tanpa alat utawa peralatan khusus. Iki ndadekake pilihan becik kanggo penggemar DIY utawa kanggo wong-wong sing looking for solusi biaya-efektif lan musuhan-free.



Ceiling T Grid, uga dikenal minangka sistem langit-langit sing digantung utawa sistem langit-langit gulung, minangka jinis instalasi langit-langit sing digunakake kanggo bangunan komersial lan omah. Iku sistem kothak logam sing suspends kothak langit-langit utawa panel ngisor langit-langit struktural. T Grids digawe saka seri saluran logam interlocking, mbentuk wangun "T" nalika dideleng saka sisih.


Ceiling T Grids digunakake kanggo sawetara alasan. Salah sawijining alesan yaiku kanggo tujuan estetis - sistem kothak logam ngidini tampilan sing resik lan seragam, ndhelikake kabel, saluran, utawa sistem liyane sing ana ing ndhuwur langit-langit. Alesan liya kanggo nggunakake T Grid yaiku kanggo keuntungan akustik - langit-langit sing digantung bisa mbantu nyerep swara, dadi pilihan sing cocog kanggo kedap swara ing bangunan kayata kantor lan ruang kelas. T Grids uga menehi solusi praktis kanggo nginstal cahya lan ventilasi ing langit-langit kamar.


Kita duwe jinis T Grid ing ngisor iki: 32*24*3600,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200

Hot Tags: Ceiling Tee Grid, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.