Sistem Kisi Langit-langit
  • Sistem Kisi Langit-langit - 0 Sistem Kisi Langit-langit - 0

Sistem Kisi Langit-langit

FULIN kanthi becik nampani sampeyan menyang Sistem Grid Plafon Grosir saka pabrik kita. Produk kita disertifikasi CE lan saiki duwe persediaan pabrik sing akeh. Kita bakal nyedhiyani sampeyan layanan apik lan pabrik diskon prices.

Model:32*24*3600,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Sampeyan bisa tuku Sistem Grid Langit-langit saka pabrikan FULIN kanthi yakin ngerti yen kita bakal menehi dhukungan sawise-sale paling apik lan pangiriman cepet.


Sistem Ceiling Grid dibangun kanggo tahan. Digawe saka bahan sing berkualitas tinggi, dirancang kanggo nahan beban sing abot lan tahan kanggo nyandhang lan luh. Iki ndadekake pilihan becik kanggo aplikasi komersial lan omah.


Sistem Kisi Langit-langit kita gampang banget dipasang. Kanthi desain intuisi lan instruksi sing prasaja, sampeyan bisa nggawe langit-langit anyar lan mlaku kanthi cepet. Iku gampang banget, sampeyan bisa nindakake dhewe!



Ceiling T Grid, uga dikenal minangka sistem langit-langit sing digantung utawa sistem langit-langit gulung, minangka jinis instalasi langit-langit sing digunakake kanggo bangunan komersial lan omah. Iku sistem kothak logam sing suspends kothak langit-langit utawa panel ngisor langit-langit struktural. T Grids digawe saka seri saluran logam interlocking, mbentuk wangun "T" nalika dideleng saka sisih.


Ceiling T Grids digunakake kanggo sawetara alasan. Salah sawijining alesan yaiku kanggo tujuan estetis - sistem kothak logam ngidini tampilan sing resik lan seragam, ndhelikake kabel, saluran, utawa sistem liyane sing ana ing ndhuwur langit-langit. Alesan liya kanggo nggunakake T Grid yaiku kanggo keuntungan akustik - langit-langit sing digantung bisa mbantu nyerep swara, dadi pilihan sing cocog kanggo kedap swara ing bangunan kayata kantor lan ruang kelas. T Grids uga menehi solusi praktis kanggo nginstal cahya lan ventilasi ing langit-langit kamar.

Kita duwe jinis T Grid ing ngisor iki: 32*24*3600,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200


Hot Tags: Sistem Kisi Langit-langit, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.