Langit-langit Akustik T Grid
  • Langit-langit Akustik T Grid - 0 Langit-langit Akustik T Grid - 0

Langit-langit Akustik T Grid

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Acoustic Ceiling T Grid saka pabrik FULIN lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Model:32*24*3600,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


FULIN minangka produsen lan pemasok Langit-langit Acoustic T Grid ing China sing bisa grosir Acoustic Ceiling T Grid, kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan.


Ing jantung sistem iki ana kothak T-shaped tliti-engineered digawe saka baja galvanis dhuwur-bahan. Dirancang kanggo nyedhiyakake kekuatan lan daya tahan maksimal, T Grids cukup kuwat kanggo ndhukung panel langit-langit sing paling abot lan uga nyedhiyakake dhukungan kritis kanggo insulasi akustik sampeyan.


Kanggo mesthekake instalasi sing gampang lan kinerja sing tahan suwe, T Grids dipotong kanthi presisi kanggo spesifikasi sing tepat. Iki tegese sampeyan bisa order mung jumlah tengen bêsik, ngerti sing padha bakal pas sampurna menyang sistem langit-langit ana.


Saliyane konstruksi sing kuat lan instalasi sing gampang, Grid Acoustic Ceiling T uga dilengkapi sawetara fitur lan keuntungan tambahan. Contone, desain T Grid kita nggampangake ngganti ubin langit-langit individu yen perlu, tanpa kudu mbongkar kabeh sistem.


Acoustic Ceiling T Grid, uga dikenal minangka sistem langit-langit sing digantung utawa sistem langit-langit gulung, minangka jinis instalasi langit-langit sing digunakake kanggo bangunan komersial lan omah. Iku sistem kothak logam sing suspends kothak langit-langit utawa panel ngisor langit-langit struktural. T Grids digawe saka seri saluran logam interlocking, mbentuk wangun "T" nalika dideleng saka sisih.


Acoustic Ceiling T Grid digunakake kanggo sawetara alasan. Salah sawijining alesan yaiku kanggo tujuan estetis - sistem kothak logam ngidini tampilan sing resik lan seragam, ndhelikake kabel, saluran, utawa sistem liyane sing ana ing ndhuwur langit-langit. Alesan liya kanggo nggunakake T Grid yaiku kanggo keuntungan akustik - langit-langit sing digantung bisa mbantu nyerep swara, dadi pilihan sing cocog kanggo kedap swara ing bangunan kayata kantor lan ruang kelas. T Grids uga menehi solusi praktis kanggo nginstal cahya lan ventilasi ing langit-langit kamar.


Kita duwe jinis T Grid ing ngisor iki: 32*24*3600,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200,32*24*1200

Hot Tags: Acoustic Ceiling T Grid, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.